Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
kılınç feguli halil daha önemli boşverin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alakası var nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum. Feghouli bir taraflarını kaldıramıyordu kendisi girdikten sonra pres gücümüz arttı. Zaten sert oyna demiş hoca muhtemelen. Bu maç 0-0 a oynadığımız için ne bekliyorsunuz anlamıyorum Messi gibi herkesi çalımlayıp gol mü atsın ?
Abi bu fizik muhabbetti kime gore neye gore ne zaman girse deli gibi basiyor top kapiyor rakibi bozuyor.Siz korsunuz yada gormek istemiyorsunuzMorutan 22 yasında, fizik olarak yerlerde diyorum. Sizin izlediğiniz Morutan fizik olarak fit sanırım. İkimizden birinin gözlerinde bariz sorun var hocam.
Ne kadar kötü durumda ki oyuna yedekten bile dahil edilmiyor.
Abi bu fizik muhabbetti kime gore neye gore ne zaman girse deli gibi basiyor top kapiyor rakibi bozuyor.Siz korsunuz yada gormek istemiyorsunuz
Yıllardır herkes tutturmuş bir fizik de fizik diye.Abi bu fizik muhabbetti kime gore neye gore ne zaman girse deli gibi basiyor top kapiyor rakibi bozuyor.Siz korsunuz yada gormek istemiyorsunuz