#80 Olimpiu Moruţan

İyi olsa ne kötü olsa ne her şey bitti Game Over. Seneye sadece ligdeyiz

Defansif ortasahalardan daha cok topa basiyor topu kapamasa bile dokunuyor.Oyunun bu yonunu bu kadar iyi oynayacagini hic tahmin etmezdim.Ilk yari cok basti cok kostu 2.yari dustu.Oynaya oynaya belki bu tempoya alisir.Ilk yaridada demistim Morutan ve Marcao gibi topa sert basan 4 veya 5 tane daha oyuncumuz olsa rakip topa cikaramayacak bu yuzdende surekli topu rakibin yari sahasinda oynayacaz.Bunu Avrupada yapiyoruz ligde de yapariz.Yapmaliyiz.

Defansif ortasahalardan daha cok topa basiyor topu kapamasa bile dokunuyor.Oyunun bu yonunu bu kadar iyi oynayacagini hic tahmin etmezdim.Ilk yari cok basti cok kostu 2.yari dustu.Oynaya oynaya belki bu tempoya alisir.Ilk yaridada demistim Morutan ve Marcao gibi topa sert basan 4 veya 5 tane daha oyuncumuz olsa rakip topa cikaramayacak bu yuzdende surekli topu rakibin yari sahasinda oynayacaz.Bunu Avrupada yapiyoruz ligde de yapariz.Yapmaliyiz.
Iste sorun orada bizim orta Saha Okadar pasif kaldigi Icin, Bu adamlar gercek görevini yapamiyor. En önemli durum, yeterince kalite ve sertlik yok göbekte.

adrian mutu sonrasi rumenlerden büyük bir yildiz cikti mi la

ki o da madde bagimlisiydi

bir de chivu vardi iste

10 numara oynatılmasından yanayım ceza yayı cevresınde etkılı olacagını dusunuyorum bıraz daha ozgur oynamalı Lazıo macında bır dokunusla Mustafayı pozısyona soktu Fener macında sonuk de kalsa asıst yaptı

Kaç milyon Euro verdik bedava gönderdiğimiz Yunus kadar iş yapamıyor.

Net olarak bu çocuk Ontivero. Mimikleri bile aynı

Bir de 15m Euro çekmişti ilkten. Valla tamam yetenekli ama çok pişmesi lazım daha. Emre morun Romanya şubesi gibi şimdilik

macı bunun yuzunden verdık dıyebılırız gol kırılma noktası oldu

İyi ya da kötü oynamasından bağımsız olarak futbol böyle adamlarla güzel. Yarın tam anlamıyla adapte olursa değil 15, belki 50 milyon edecek.

1406278072_29.jpg

Izet Hajrović

Geri
Üst Alt