Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.055
- 101.275
- 5.238
saygı çerçevesinde küfredelim lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamadım. örnek ver.saygı çerçevesinde küfredelim lütfen
töbeliyimanlamadım. örnek ver.
Eleman değil eski hocamız
babel haberleri vardı doğruluğunu bilmiyorum ama en kötü babel ile anlaşıp feshedilse daha iyi. (Forvet gelecek ise)Yabancı sayısını azaltmak için göndermek lazım kiralık
Valla topla buluştuğunda heycanlandığım 2 adam var biri Kerem diğeri de özellikle sene başındaki Morutan. Ben sırtımı çevirmem asla Morutan aÜmitvarım.
Potansiyeli mevcut, Torrent'le takım kimyası uyuşursa, onun siteminde çok iş yapabilir.
Yav kusura bakma da son 5 maç dediğin hangileri?Berbat bir durumda hatta şu haliyle PTT Ligi'nde bile oynatmazlar.. Çok dağınık çok amatör bu şekilde istediğin kadar yetenekli ol bir halta yaramaz.. Bir insan maça girip de nasıl tek olumlu hareket yapamaz belki son 5 maçı böyledir..
Artık çok mu çalışır özel idman mi yapar pskiolog mu tutar bilemiyorum kendi kariyeri için birşeyler yapması sart
Yav kusura bakma da son 5 maç dediğin hangileri?
81. dakikada oyuna girdiği Hatay maçı mı?
88. dakikada oyuna girdiği Trabzon maçı mı?
82. dakika oyuna girdiği Alanya maçı mı?
Son maçlarda adamın 10 dakika üzeri oynadığı tek maç Kasımpaşa maçı var onda da öyle veya böyle asist yaptı Halil e 60.dakikada kenara geldi
Nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz? Sahadaki oyuncu grubu 90 dakika uçuyor kaçıyor da sadece Morutan oyuna girince olumlu bir hareketi yok sanar var ya Cicaldau 90 dakikada şov mu yapıyor ? Orta saha ikilimiz Berkan & Taylan ne yapıyor haftalardır ? Takımın yıldızı dediğimiz Marcao ne yapıyor 5 maçtır da Morutan a laf ediyorsun çok merak ediyorum
Aynen sahadaki oyuncular 90 dakika bir bok yapamasın Morutan 88. dakikada oyuna girip maçı kazandıramadı/olumlu bir hareketi olmadı diye Morutan ı suçlayalım ne güzel...
Cicaldau yerine 11 oynamalı en kötü haliyle bile asist yapıyor vol atıyor cicaldau ise ortada geziyor sadece.Yav kusura bakma da son 5 maç dediğin hangileri?
81. dakikada oyuna girdiği Hatay maçı mı?
88. dakikada oyuna girdiği Trabzon maçı mı?
82. dakika oyuna girdiği Alanya maçı mı?
Son maçlarda adamın 10 dakika üzeri oynadığı tek maç Kasımpaşa maçı var onda da öyle veya böyle asist yaptı Halil e 60.dakikada kenara geldi
Nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz? Sahadaki oyuncu grubu 90 dakika uçuyor kaçıyor da sadece Morutan oyuna girince olumlu bir hareketi yok sanar var ya Cicaldau 90 dakikada şov mu yapıyor ? Orta saha ikilimiz Berkan & Taylan ne yapıyor haftalardır ? Takımın yıldızı dediğimiz Marcao ne yapıyor 5 maçtır da Morutan a laf ediyorsun çok merak ediyorum
Aynen sahadaki oyuncular 90 dakika bir bok yapamasın Morutan 88. dakikada oyuna girip maçı kazandıramadı/olumlu bir hareketi olmadı diye Morutan ı suçlayalım ne güzel...