#80 Olimpiu Moruţan

Ne kiralık göndermesi kendisi sezon sonuna kadar 2 maç aldırır. Göztepe maçı gibi.

Ümitvarım.

Potansiyeli mevcut, Torrent'le takım kimyası uyuşursa, onun siteminde çok iş yapabilir.
Valla topla buluştuğunda heycanlandığım 2 adam var biri Kerem diğeri de özellikle sene başındaki Morutan. Ben sırtımı çevirmem asla Morutan a

Tamam yabancı sınırlamasından dolayı belki ligde doğrudan ilk 11 oyuncusu olmaz şu anda ama işler istemediğim gibi giderken ilk tercih edeceğim adam olabilir Morutan özel yeteneği olan birisi en azından

Madem biz bu dominant oyunu, teknik / taktik olaylarını beceremiyoruz Kerem ile birlikt Morutan ı sahaya atalım onların ayağına baksın takım. Belki Gomis içeri gelenleren 1-2 tanesini atar

Berbat bir durumda hatta şu haliyle PTT Ligi'nde bile oynatmazlar.. Çok dağınık çok amatör bu şekilde istediğin kadar yetenekli ol bir halta yaramaz.. Bir insan maça girip de nasıl tek olumlu hareket yapamaz belki son 5 maçı böyledir..
Artık çok mu çalışır özel idman mi yapar pskiolog mu tutar bilemiyorum kendi kariyeri için birşeyler yapması sart

Berbat bir durumda hatta şu haliyle PTT Ligi'nde bile oynatmazlar.. Çok dağınık çok amatör bu şekilde istediğin kadar yetenekli ol bir halta yaramaz.. Bir insan maça girip de nasıl tek olumlu hareket yapamaz belki son 5 maçı böyledir..
Artık çok mu çalışır özel idman mi yapar pskiolog mu tutar bilemiyorum kendi kariyeri için birşeyler yapması sart
Yav kusura bakma da son 5 maç dediğin hangileri?
81. dakikada oyuna girdiği Hatay maçı mı?
88. dakikada oyuna girdiği Trabzon maçı mı?
82. dakika oyuna girdiği Alanya maçı mı?

Son maçlarda adamın 10 dakika üzeri oynadığı tek maç Kasımpaşa maçı var onda da öyle veya böyle asist yaptı Halil e 60.dakikada kenara geldi

Nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz? Sahadaki oyuncu grubu 90 dakika uçuyor kaçıyor da sadece Morutan oyuna girince olumlu bir hareketi yok sanar var ya Cicaldau 90 dakikada şov mu yapıyor ? Orta saha ikilimiz Berkan & Taylan ne yapıyor haftalardır ? Takımın yıldızı dediğimiz Marcao ne yapıyor 5 maçtır da Morutan a laf ediyorsun çok merak ediyorum

Aynen sahadaki oyuncular 90 dakika bir bok yapamasın Morutan 88. dakikada oyuna girip maçı kazandıramadı/olumlu bir hareketi olmadı diye Morutan ı suçlayalım ne güzel...

Yetenekli mi evet, en az 2-3 maçımızı adam sayesinde kazandık. Malesef bu mevcut kadrodaki stress yükü ile istediği oyunu oynamayacak. Ama kolay kolay vaz gecilicek oyuncuda değil. Seneyeki duruma göre ilk 11 garantili kiralanip gelişimi iyice gozlenmelo

Son maçlarda adamın 10 dakika üzeri oynadığı tek maç Kasımpaşa maçı var onda da öyle veya böyle asist yaptı Halil e 60.dakikada kenara geldi

Nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz? Sahadaki oyuncu grubu 90 dakika uçuyor kaçıyor da sadece Morutan oyuna girince olumlu bir hareketi yok sanar var ya Cicaldau 90 dakikada şov mu yapıyor ? Orta saha ikilimiz Berkan & Taylan ne yapıyor haftalardır ? Takımın yıldızı dediğimiz Marcao ne yapıyor 5 maçtır da Morutan a laf ediyorsun çok merak ediyorum

Aynen sahadaki oyuncular 90 dakika bir bok yapamasın Morutan 88. dakikada oyuna girip maçı kazandıramadı/olumlu bir hareketi olmadı diye Morutan ı suçlayalım ne güzel...

Giresun maçı 90 dk Kasımpaşa maçı 62 dk diğer 3 maç 8-10 dk gayet de eleştirilebilecek süreler..Zaten şu haliyle 90 dk çıksa çok sağlam küfür yer..
Kimse bana katılmak zorunda değil herifin ne çalım atacak ne yürüyecek hali yok hiçbir futbolcuyu şu dönem itin gotune sokmadim kolay kolay ama morutanda başka bir sıkıntı var ..Yetenekli kanat diye gelmişsin tek bir tane top da mi süremez insan her aldığı topu rakip defansa hediye ediyor .
Bu çocuk bildiğin profesyonellikten uzak yetenekli olması bunları değiştirmiyor becalinin neden 10-15 lerden buralara indiğini daha net anlıyorum..
Evet yeteneğine ihanet eden bir topçu görünce taraflı davranıyorum inkar edecek değilim .. Oğulcanla aynı kefeye koyacak değilim Morutani biri yetenek olarak 500 bin Euro'luk topçu diğeri 30-40 milyonluk ona göre de eleştiriyorum..

Cicaldau yerine 11 oynamalı en kötü haliyle bile asist yapıyor vol atıyor cicaldau ise ortada geziyor sadece.

Bizim kiradaki adamlar nasıl geliştiler bu kadar bence adamlar doğru mevkilerinde devamlı oynatılınca gelişim gösterdiler, biz hiç bir oyuncumuzu düzenli oynatamıyoruz. Stoperler dışında düzenli oynayan oyuncularımızda sürekli mevkisi değişiyor...

Geri
Üst Alt