#80 Olimpiu Moruţan

Olum kendine cekiduzen ver lan. Bize hucum lideri lazim elini tasin altina sok.

Ne zaman ozguvenin yerine gelecek kardesim?adanademir deplasmaninda 50 metre güzel pas atsanda kereme, bisey ifade etmiyor.2 harika ters top atsanda yeteneksizsin.optaya istatistik kas biraz,ordan yeteneğin anlaşılır

Yarın oynarsın umarım. Kulübeden 5 dk - 10 dk gire gire 15 maça çıkmış becali onun parasını istiyordu geçen görmüştüm ulan o 5 dakika içinde almayın oyuna bari böyle sözleşmenin olduğu yerde.

-Her aldığı topta harikalar yaratma çabası olmamalı basit oynamak da meziyettir

-Her topu soluna çekerse rakipler bunu çözüyor biraz sağına oynaması şart

-Genis alanda sandigi kadar hızlı değil tıpkı kerem gibi bunun bilincinde olmalı..

-Pas-sut -calim hepsi var neyi nerede yapacağını iyi hesap etmeli devamlı tercih hatası yapıyor

-Ve de en önemlisi artık Romanya'nın köyünde oynamiyor şu amator kafayı bir an önce bırakıp profesyonel bir oyuncu olduğunun farkına varmali..Bizim gibi vasat altı bir futbol ülkesinde bile amatör görünüyor düşünün halini..

Alanya macinda tam 3 kere defansin arkasina topa atma imkani vardi
Atsa hepsinde karsi karsiya kalinacakti
Özgüveni geri gelmeli

ilk 11 oynamalı. üzerinde durulursa muhakkak iyi işler yapacaktır. potansiyelli, yetenekli bir oyuncu. ofans oyuncusu olmasının yanı sıra maçlarda benim en çok beğendiğim özelliği defansa yardımı. benim gözlemlediğim kadarıyla bizim berkan ve taylan'dan daha fazla top kapıyor gibime geliyor. bu da takımı atağa çıkarmada ekstra bir özellik. üzerinde durulmalı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cica yerine merkezde şans bulması gerektiğini ısrarla düşünüyorum.

Takım sene başından beri bir şey çalışmayınca Morutan da ne yapacağını bilememiş sendelemiş çocuk :D

Geri
Üst Alt