#80 Olimpiu Moruţan

Yalan yanlış bilgilerle yorum yapıyorsun sürekli. Sezon başı yapılan tüm transferler Terim'in istediği oyuncular. Işıtan Gün sadece Viktor Nelson ve Larsen(maliyetten dolayı veya başka bir sebepten olmadı)'de devreye vardı kendisi bunu da kendi açıklamıştı.
Yalan yanlış derken? kesin konuşmadım ki yaptığım yorumda? ''Işıtan denilen adam Morutan'ı aldıysa!'' yazmışım. Ayrıca Fatih Terim'in istediği tüm oyuncular alınmadı. Tecrübeli bir ön libero ve merkez orta saha da golcü bir kanat forvetle santrafor istediği iddia edildi Uğur karakullukçu tarafından.

Yalan yanlış derken? kesin konuşmadım ki yaptığım yorumda? ''Işıtan denilen adam Morutan'ı aldıysa!'' yazmışım. Ayrıca Fatih Terim'in istediği tüm oyuncular alınmadı. Tecrübeli bir ön libero ve merkez orta saha da golcü bir kanat forvetle santrafor istediği iddia edildi Uğur karakullukçu tarafından.
Tansel Taşanlar ve hatta Terim kendisi istediği transferlerin yapıldığı söylendi yaz transferi için Gedson hariç onu alamadılar yaz ayında. Bu bahsedilen adamlar kış transferi için istedikleri ve haberleri çıkan idi ki Elmas ile anlaşamadıkları ve gitmesine neden olan durumlardan biridir bence. Tamam da gerçek olmadığı bariz bir şeyde varsayımda bulunmak ne kadar doğru Örnek:.... bu transferden komisyon aldıysa yada ..... bu oyuncuyu peşkeş çektiyse gibi. Morutan transferinde ve diğer transferlerde Terim'in bizzzat kendi açıklaması var hatta sanırım Cica'nın menajeri Becali ile bizzat Terim'de görüştü.

Genelde özel idman dönemlerinde oyuncular sahadan uzak tutulabiliyor ezberleri bozulmasın diye çünkü sahada yüksek tempo ve baskıda oynanan oyunla antrenmanda oynanan oyun asla aynı değildir. Burada alay edilen Ömer Bayramla halı sahada top oynasanız her topu çatala asar, ayağından top alamazsınız.

Morutan da mental yönlerini ve yanlış ezberlerini değiştirmeye çalışıyor muhtemelen.

Torrent hocanın Barça sürprizi Morutan mı olucak acaba ye düşünüyorum toplantıdan sonra

Gelecek sezon kiralık gönderilebilir daha sonra da kullanırız diye düşünüyorum Morutan'ı.

Oyuna girişi şaşırtıcı bir durumdu , iyi kötü anlamında demiyorum.

Niye oynamadigni herkes görmüstür artik. Topu fazla tutuyor, gücsüz, olgunlasmadi daha. Kiralik verilsin Yada satilsin

cicaldau yerine oynasin en azindan kosuyor adam geciyor

Cicaldau'nun takım savunmasında yerleşim alıp , pas kanallarını kapama dışında bir faydası yok.

Bu elemana da aynı şey öğretilsin , yerine oynasın.

Çok basit birşeymiş gibi yazıyorum ama belki de zırvalamışımdır :asd:

İlk devrede Rize maçında arka direğe koşarak galibiyet golünü atmıştı son dakikada.
Bugün Kerem topla giderken bunu başta görüp topu oraya attı ama Morutan artık bitmiş.

He mk

10 maç oynamayacak

Sonra Barca karşısına çıkıp şov yapacak

Bugün topu 10 sn ayağında tutabilen oldu da buna bok atılıp yne kişisel tatmin çabaları.
geri kalan maclarda cica yerine oynatabilir hoca cicadan bı bk olmayacagı acık fegulide hain

halil'e göre 50 kat daha fazla mücadele etti. ligde rahat oynar, yetenekli oyuncu.

Geri
Üst Alt