#80 Olimpiu Moruţan

Babel yerine oynamalı bu saatten sonra. Kendisini gösterebilirse seneye takımda kalır. Planlamaya başlamak lazım.
Babeli dun begendin mi ahberd. Ben yine fena oynamadigini dusunuyorum ya. Ilk mac kdr dgl ama yine iyiydi. Vasat bi transfer donemi gecireceksek uygun bi rakama perf odakli 1+1 takilmasinda bi sakinca gormem

Babeli dun begendin mi ahberd. Ben yine fena oynamadigini dusunuyorum ya. Ilk mac kdr dgl ama yine iyiydi. Vasat bi transfer donemi gecireceksek uygun bi rakama perf odakli 1+1 takilmasinda bi sakinca gormem
Bence baya iyiydi Babel, nefes aldırdı takıma, uzun topların hepsini kontrol etti, top sakladı. Bir pozisyonda beklemediğim şekilde çizgiye bile indi. Yine de seneye yolları ayırmak lazım diye düşünüyorum.

Ulan adamı 1 maç bile forvet arkası oynatmadılar ya. Sürekli sağ kanat sürekli sağ kanat.

Deliricem yeminle.

Bu çocuk geldiğinde #10 verelim falan diyorduk. Oynamaya başladı yetenekli olduğunu belli.

Manasız yere kesildi ve çocuk küstü hayata.

Göster kendini geçen maçta antepte kilidi açmıştın yine açmanı bekliyorum.

Hadi bakalım gelecek sene yabancı kontenjanı harcamaya değecek misin izleyelim bakalım.

Bakalım oyunda değişim var mı

Sen 11 oynuyorsun diye gittim antep fıstığı aldım. Düzgün oyna

Haydi evlat ya adam gibi oyna ilk 11 yerini kap yada sezon sonu kendine baska takim ara.

futbolu kafasinds bitirmis gibi oynuyor sanarsin 40 yasinda

Geri
Üst Alt