#80 Olimpiu Moruţan

Kendini geliştirebilirse bu yetenekle çok iyi oyuncu olabilir. Ama ziyanda olabilir . Çekingen ve içe kapanık kişilik yapısı beni korkutuyor. En iyisi kiralayıp durumunu izlemek.(2 sene de geliştiremezse bonservisi ile gönderilir.)

Galiba Ankaragücü'ne kiralık gidecek. Gelişimine katkıda bulunamadık, herif geriye gitti hatta. Yazık oldu, yazık ettik bebeye.

ankaragucu dogru bir kulubun oldugunu dusunmuyorum kiralik icin , ADS daha iyi bir yer olur onun icin veya karagumruk filan

Bakalım bu sene ankaragücü maçlarını staddan takip etmeyi düşünüyoruz. Morutan gelirse canlı canlı takip ederiz artık.

bu sezon moru dan faydanlanagiz, ilk 11i zorlayacak yunus vs morutuan. rekabet iyidir

Kalmalı okan hocamın kendisinden iyi bir şekilde verim alacağını düşünüyorum. Ama illa Kiralık gidecekse de dandirik bir takıma gidip sene kaybı yaşamamalı bir kere 11 garantisi şart ikincisi küme takımlarında doğru şekilde gelişemez alanya ads gibi takımlarda olmalı.

23 yaşında adam için kesin gelişeceğine dair ciddi umut beslemek safsata; sanki 16.5 yaşında çocuktan bahsediliyor?!..

Bizdeki son şansı Okan Hoca' dır; kendi oyun planı için üzerinde durmaya değer bulur da rotasyona katar, verim alabilirse ne ala. Yoksa talibi çıkarsa bonservisiyle elden çıkarılması evladır...

Bu tip durumlarda, zamanında GS TD Graeme Souness' ın sarfettiği sözler gelir hep aklıma: ''Bana genç diye 22-23 yaşındaki futbolcular lanse ediliyor. Onlar olabileceklerinin %80-90 ını olmuş adamlar; bu yaşlarından sonra bir şey katamam kendilerine. Bana 17-18 yaşında gençlerle gelin; elimizde bir tek İlyas var o profilde, uğraşıyoruz ama o da zor''...(İlyas, genç solbek oyuncumuzdu, kaybolup gidenler arasındaki yerini aldı)...

Ya bu adamdan bir sey olmasi icin surekli oynamasi lazim. Bizde de mumkun degil surekli oynayamaz. O yuzden kiralamaya ben cok soguk degilim ama sag kanat rotasyonu Yunus/Emre olursa yetersiz kalir gibi geliyor bir yandan

artık morutan goygoyu biter umarım

adana demire kiralanmalı

Saha içindeki repertuarı yok gibi bir şey. Başka bir oyuncu gelmiş gibi.

geçen all star maçında izledim. 60 yaşındaki hagi bundan daha çabuk

Kiralanıp sürekli oynaması gereği kararına geldim bende özgüven olarak 0 bu özgüveni oynadıkça arttırır herhalde.

Geri
Üst Alt