Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bu da Pisa takımının bulduğu Morutan'ın Korner'den Asistiyle 2. Gol'ü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prese alışması iyi. Takımı almazsa, deneriz belki ama bu performansı önemli. En kötü bu takım alamazsa bile 6-7'ye başka alıcısı çıkacaktır Rashica'nın bonservisini de bizde 6-8'e alabilirsek çok iyi olur. Morutan bize Rashica kadar fayda getiremez çünkü hem onun gibi uzun mesafede hızlı değil hem de defansa onun kadar yardım edemez ayrıca tarz olarak ta Rashica'dan çok Yunus'a benziyor çizgiden ziyade içeri kat ediyor, bizde çizgi kullanan kanat lazım.Morutan'ın bu takıma kiralık gitmesi bence doğru karar.Takımda toplam 4 tane Romanyalı oyuncu var.En çokta takımın kaptanı değil belki ama saha içi liderlerlerinden Torregrossa takımda ki her oyuncuya yardım ediyo.Morutan oyuna girince ara ara iletişimde oldular.Daha önceki Maçlar'da da durum böyleydi.Takımdaşlıktan yana pek 1 sıkıntısı yok Pisa'nın.Bu aldıkları 2-0lık galibiyetle de Play Off sıralamasında yer aldılar.Bu yükselişleri daha önceden de belliydi.Goller'i buluyodular ama savunma anlamında takım çok kötüydü.Hücumda ki kimse savunmaya yardıma gelmiyodu önceleri.Morutan'ın bu Maç'ta iyi top sakaldığı 4-5 pozisyon var.Takım 1-0 Skor'u korumak amacıyla oynadı genel olarak.Şansa 1 pozisyonda Korner oldu.Ve 2. Gol ordan geldi.Yoksa Gol atmaya pek istekli değillerdi amaçları 1-0 Skor'u korumaktı.Morutan'ı hocası genelde top rakipteyken sürekli presse gönderiyo.Hücumun ön tarafında 1 sağ kanatta 1 sol kanatta Morutan sürekli press hâlinde..
Ben Rashica konusunda aynı yerdeyim.İngiliz kulüpleri fazla bonservis ister.Bu transferi olacaksa da zor olur bence.Transferin son günlerine kadar pazarlıklar sürer eğer başka 1 oyuncu almazsak.Morutan yerini doldurmaz ama Yabancı Sınır'ı sınırsız olacaksa her türlü rotasyonda olmalı.Yetenekli 1 oyuncu ama tek sıkıntısı burda takımdaşlığıydı.Onları da aşarsa iyi de katkı alırız ondan bence..Prese alışması iyi. Takımı almazsa, deneriz belki ama bu performansı önemli. En kötü bu takım alamazsa bile 6-7'ye başka alıcısı çıkacaktır Rashica'nın bonservisini de bizde 6-8'e alabilirsek çok iyi olur. Morutan bize Rashica kadar fayda getiremez çünkü hem onun gibi uzun mesafede hızlı değil hem de defansa onun kadar yardım edemez ayrıca tarz olarak ta Rashica'dan çok Yunus'a benziyor çizgiden ziyade içeri kat ediyor, bizde çizgi kullanan kanat lazım.
11'e almışlar performansta alamamışlar 6-8'e bırakırlar rahat diye düşünüyorum. 10'a alınan Trezeguet 4'e bırakıldı mesela. Rashica olmasa bile onun yerine çizgiye basan ve uzun mesafede de hızlı bir oyuncu almanız gerekir.Ben Rashica konusunda aynı yerdeyim.İngiliz kulüpleri fazla bonservis ister.Bu transferi olacaksa da zor olur bence.Transferin son günlerine kadar pazarlıklar sürer eğer başka 1 oyuncu almazsak.Morutan yerini doldurmaz ama Yabancı Sınır'ı sınırsız olacaksa her türlü rotasyonda olmalı.Yetenekli 1 oyuncu ama tek sıkıntısı burda takımdaşlığıydı.Onları da aşarsa iyi de katkı alırız ondan bence..
Trezeguet konusunda sakatlıktan yeni iyileşti eski temposu yok diye gönderdiler bence.1 de bizim alacağımız oyuncuya diğer rakipler de teklif yapacaklar almasalar bile fiyatı artacak.Ben her türlü zor 1 transfer diye bakıyorum.Erken alınırsa bu başkanı ve yönetimini tebrik ederim..11'e almışlar performansta alamamışlar 6-8'e bırakırlar rahat diye düşünüyorum. 10'a alınan Trezeguet 4'e bırakıldı mesela.
Trezeguet sakatlandıktan sonra Başak'a kiralandı yalnız orada 13 maç 6 gol 4 asist yaptı. 4 milyona Trabzon'a satıldı. Yani direk sakatlıktan sonra satılmadı. O yüzden imkansız olarak bakmıyorum iş Rashica da biter.Trezeguet konusunda sakatlıktan yeni iyileşti eski temposu yok diye gönderdiler bence.1 de bizim alacağımız oyuncuya diğer rakipler de teklif yapacaklar almasalar bile fiyatı artacak.Ben her türlü zor 1 transfer diye bakıyorum.Erken alınırsa bu başkanı ve yönetimini tebrik ederim..
ne takmış lan bu cihaz arkasına böyle