#80 Olimpiu Moruţan

Geçen de Becali 5.5'tan 5'e düşürmüş haberleri vardı. Mohamed'le Morutan'ı sözleşmedeki miktarı vererek almalılar. Yoksa vermeyelim.

Zaten 25 maç oynarsa sözleşme devreye girer maddesi yok mu şimdiden 18 maçta oynamış bile ve performansıda gayet iyi sene sonu bye bye

Bu potansiyeli olan topçu için daha çok para isteyebiliriz aslında, 5.5m opsiyon koymamız sıkıntılı

Devre arası direk alacaklarsa 500 binlik indirimle 5 milyona devre arası satılması mantıklı olabilir. Lakin daha fazla indirime gerek yok, sezon sonuna bırakırlarsa zaten indirimde yapılmaz 6'ya falan alıcı bulunur. En olmadı Mata yerine kadroda kalır.

Morutana talip bulunur bence her türlü 3e sattıktan sonra. 5.5 verirlerse satmak zorundayız zaten altına vermeyelim derim.
Yazın da söylemiştim çoğu kez. Yönetim oyuncu transferinde ne kadar iyiyse oyuncu satışında da o derece kötüydü.

Ya kelepir fiyata yolladılar ya fesh ettiler ya da Morutan ve Mostafa'da olduğu gibi düşük satın opsiyonları ile kiraladılar. Biz dışarıdan satın alma opsiyonu ile oyuncu kiraladık mı 10 kağıt altına opsiyonu koymuyordu diğer takımlar.

Ikisine de 10 Milyon opsiyon ekleyelim demiyorum tabi ki ama daha yüksek olabilirdi kesinlikle. Ikisini satarsak aşağı yukarı ödediğimiz bonservis fiyatlarına denk gelecek bunlardan kazanacağımız paralar.

Bir de daha Cicaldau var...

Bu ve Mohammed bir şekilde giderde Cicaldau sağlam kazık olarak kaldı elimizde ...

Carrusca vari bir kariyer onu bekliyor.

5 gol 7 asiste ulaştı. Seri B'de asist krallığında ilk sırada.

Geri
Üst Alt