Aynen senin dediğin gibiymiş. Ben oyuncuya daha az vermeye çalışıyorlar diye anlamıştım. O zaman vermeyelimBen orda iki takimin 5,5 milyonluk satin alma opsiyonu icin anlasmasi var, ama Pisa daha az ödemeyi istiyor diye okudum
Aynen senin dediğin gibiymiş. Ben oyuncuya daha az vermeye çalışıyorlar diye anlamıştım. O zaman vermeyelimBen orda iki takimin 5,5 milyonluk satin alma opsiyonu icin anlasmasi var, ama Pisa daha az ödemeyi istiyor diye okudum
Zaten 25 maç oynarsa sözleşme devreye girer maddesi yok mu şimdiden 18 maçta oynamış bile ve performansıda gayet iyi sene sonu bye bye
Postuma ne diyon? Mohamed'i 4'e, Morutan'ı 3'e falan vermeli miyiz sence?pizanın seriaya çıkması da gerekmekte
Postuma ne diyon? Mohamed'i 4'e, Morutan'ı 3'e falan vermeli miyiz sence?
Nerelerdeydin?Morutana talip bulunur bence her türlü 3e sattıktan sonra. 5.5 verirlerse satmak zorundayız zaten altına vermeyelim derim.
Yazın da söylemiştim çoğu kez. Yönetim oyuncu transferinde ne kadar iyiyse oyuncu satışında da o derece kötüydü.Morutana talip bulunur bence her türlü 3e sattıktan sonra. 5.5 verirlerse satmak zorundayız zaten altına vermeyelim derim.
Postunuzu yiyem kaptanim.Postuma ne diyon? Mohamed'i 4'e, Morutan'ı 3'e falan vermeli miyiz sence?
siz hep post atin,ben beğenem