- 20 Mayıs 2011
- 22.107
- 9.496
- 1.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim yabanci kurali yüzünden kiralik gönderilmez, bir firsati hak etti bence
10 no hayatta olmaz bundan, bu takimda olmazMorutan takımda kalmalı hazırlık maçlarının en iyi oyuncusunu gönderirsen forma adaletinden söz edemezsin. Morutan'ın oynayabildiği bölgelere transfer yapmadan önce, Raşitin yokluğunda sağ kanatta veya Mertens'in yerine 10 numarada denenmesini ısrarla talep ediyorum. Hakkaniyet bunu gerektirir.
10 no hayatta olmaz bundan, bu takimda olmaz
hocam mesela bu mantıkla neden zalgris maçında kazım yedekte dururken geçen sezon kadro sıkıntısı olduğu için sol bekte maça çıkan dubois sol bekte oyuna girdi kazımcan geçen sezonu baya formda bitirmişken?Kimse kimseye bu kadroda forma vermez, çıkıp oynayacaksın gol asist yapacaksın maç alacaksın ki kalasın
bu adamı herhangi bir mevkide kazanacaksan esas bu takımda kazanacaksın ve bu adam 10’a evrilecekse etrafında bu kadar baba varken evrilebilir.10 no hayatta olmaz bundan, bu takimda olmaz
Hoca tecrübeli saçmalamaz diye oyuna attı, o da saçmaladı o ayrı. Morutanla ilgilisini anlamadım. Ben diyorum ki Takımda zaniolo mertens barış yunus Kerem Zaha bir dünya adam var, Morutan bir şeyler yapmalı kalmak istiyorsahocam mesela bu mantıkla neden zalgris maçında kazım yedekte dururken geçen sezon kadro sıkıntısı olduğu için sol bekte maça çıkan dubois sol bekte oyuna girdi kazımcan geçen sezonu baya formda bitirmişken?
Zalgris maçında oynayacak muhtemel buyursun görelim. Başında beri ben de destekliyorum olsun istiyorumBu çocuk düzenli oynasa her maç gol ya da asist yapar. Zerre de abartı değil bu yorumum.
Hayır oynamayacak ilk 11de.Zalgris maçında oynayacak muhtemel buyursun görelim. Başında beri ben de destekliyorum olsun istiyorum
Demekki antrenmanda kendini gösterememiş bye bye derizHayır oynamayacak ilk 11de.