#80 Olimpiu Moruţan

Muhtemelen sorun bende ama beni Zaniolo'dan çok heyecanlandırıyor muhtemelen gönderilecek ama hak ettiğini düşünmüyorum hele zararına göndermek saçmalık olur Rossi çöpünü bile satabiliyorlarsa bizim bu çocuğu okutamiyor oluşumuz bizim eksikliğimizdir

Morutan takımda kalmalı hazırlık maçlarının en iyi oyuncusunu gönderirsen forma adaletinden söz edemezsin. Morutan'ın oynayabildiği bölgelere transfer yapmadan önce, Raşitin yokluğunda sağ kanatta veya Mertens'in yerine 10 numarada denenmesini ısrarla talep ediyorum. Hakkaniyet bunu gerektirir.

Morutan takımda kalmalı hazırlık maçlarının en iyi oyuncusunu gönderirsen forma adaletinden söz edemezsin. Morutan'ın oynayabildiği bölgelere transfer yapmadan önce, Raşitin yokluğunda sağ kanatta veya Mertens'in yerine 10 numarada denenmesini ısrarla talep ediyorum. Hakkaniyet bunu gerektirir.
10 no hayatta olmaz bundan, bu takimda olmaz

10 no hayatta olmaz bundan, bu takimda olmaz

Ayakta zor durup kız gibi şut çeken Mertens'ten iyi olacağına kalıbımı basarım renkdaş. Orada olmaz diyorsan sağ kanat var. Zaniolo sağda olmaz 10 da olmaz forvet olmaz deniyor. O zaman koy Morutan'ı sağa bir 90 dakika şans ver, bak.

Ama mevzu bu değil. Hakkaniyet önemliyse sezon öncesi kampının en iyi oyuncusunu reddedilemeyecek bir teklif gelmedikten sonra satışa koymazsın. Bu hataya düşmeyelim, hakkı gözetelim.

Miço, Yunus, Dubois, Mertens duruyorken yabancı sayısı çok diye Morutan'ı direk satamazsın. Şans vermelisin. Mevzu bu.

Araya verilecek, göz ardı edilecek bir oyuncu değil. Kesinlikle üzerinde durulması lazım.

Kimse kimseye bu kadroda forma vermez, çıkıp oynayacaksın gol asist yapacaksın maç alacaksın ki kalasın

4-3-3 oynarsak şahane bir sağ iç olur eğer üzerine düşülürse.

Kimse kimseye bu kadroda forma vermez, çıkıp oynayacaksın gol asist yapacaksın maç alacaksın ki kalasın
hocam mesela bu mantıkla neden zalgris maçında kazım yedekte dururken geçen sezon kadro sıkıntısı olduğu için sol bekte maça çıkan dubois sol bekte oyuna girdi kazımcan geçen sezonu baya formda bitirmişken?

ya da yunus niye her maça 11 çıkıyor maçlarda kötü performans sergilemesine rağmen.

gayet de her takımda bazı isimlere forma veriliyor maalesef. hoca kim olursa olsun

hocam mesela bu mantıkla neden zalgris maçında kazım yedekte dururken geçen sezon kadro sıkıntısı olduğu için sol bekte maça çıkan dubois sol bekte oyuna girdi kazımcan geçen sezonu baya formda bitirmişken?
Hoca tecrübeli saçmalamaz diye oyuna attı, o da saçmaladı o ayrı. Morutanla ilgilisini anlamadım. Ben diyorum ki Takımda zaniolo mertens barış yunus Kerem Zaha bir dünya adam var, Morutan bir şeyler yapmalı kalmak istiyorsa

Rashica'yi istiyoruz. Bunu da istiyoruz. Zaniolo'yu zaten istiyoruz. Kerem, Zaha'dan bahsetmiyorum bile. Ee daha Mertens'i Yunus'u var. Keske iki tane Gs olsa diyesim geliyor. Iki senede nasil bu hale geldik inanilmaz. Ogulcan mi Sekidika mi Akbaba mi diye tartisiyorduk en son.

Geri
Üst Alt