81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Yayınlandı !

Dün forum bakima mi girdi ne oldu? playlist göremiyorum

Playlist ilk mesajdadır.

Bakım olduğundan dolayı işler aksadı, ona göre akşam düzenleme yaparız.

Puanlarınızı akşam çok geç olmayacak şekilde yollarsanız sevinirim.

81 playlist >>>>>>>>>>> 80 playlist

033172391439095c5505c35f38a11a5b.jpg

Son düzenleme:
Bu listede sonuncu oluruz kesin

te doy una hostia

Listede 1 tane sanat eseri var be helal olsun.

Vay 21 kisilik bir yarisma imis
Isimiz daha da zor

te doy una hostia

Liste güzel olmuş, bayağı iyi şarkılar var beğendim, bir şarkının yasaklı olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Hak ettiği puanı alacak benden. Zaten iddiasız girdim ama benim şarkı iyice kaynayacak bunların arasında, sağ tarafta bitireceğimden şüphem yok :D

Puanları yolladım.

Stratejiye kurban gitmezsem yarışma tarihinde bir ilke imza atabilirim.

Hayırlara vesile olsun.

Puanlar gönderilmiş olup 12. şampiyonluğum ile taçlandığım bir günün akşamını görmek dileği ile satırlarrımı noktalarım. :D

8 tane çok iyi şarkı var. Aralarında en harcanmaya müsait olan da benim ki gibi duruyor, ama umarım öyle olmaz.

Puanları kaça kadar yolluyoruz. Ben ancak 17:30-18:30 arası gibi yollayabilirim herhalde daha önce zaman bulamazsam. Sabah dinleyecektim playlisti ama foruma giremedim bir türlü sorunlar vardı sanırım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Liste güzel olmuş, bayağı iyi şarkılar var beğendim, bir şarkının yasaklı olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Hak ettiği puanı alacak benden. Zaten iddiasız girdim ama benim şarkı iyice kaynayacak bunların arasında, sağ tarafta bitireceğimden şüphem yok :D
Bu tarz açıklamaları hep üstüme alinirim

Yoktur geçmiş ola :D Biz hakkaniyetli lobiyiz :D
Şarkıları görmediysen olur ağabey.
Olmaz artık Tanju. Bakma sen ona iyice dumanlı onun kafası :D
@Tanju Karayel olurdu aslında kardeşim sen bakma Ozan Bey kardeşime :D Playlisti görmemiştim Arda ağabey hemen kaldırdı çünkü :D Katıldığım sanatçının başka bir beğendiğim parçası ile katılmak istedim bir anda lakin forum aniden bakıma girdi kısmet böyleymiş :D

Puanlari gönderdim, aliskanlik haline geldi gene yerimiz sagda olacak

The bomb has been... gonderildi

te doy una hostia

Ya dün bakım var diye kaçırdım :( yedekteyim.

Bu gecede olur mu?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt