Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.767
- 21.807
- 2.783
kulaklarim icin iyi, tablodaki yerim acisindan kotu bir play-list olmus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanları kaça kadar yolluyoruz. Ben ancak 17:30-18:30 arası gibi yollayabilirim herhalde daha önce zaman bulamazsam. Sabah dinleyecektim playlisti ama foruma giremedim bir türlü sorunlar vardı sanırım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bir isim degisikligi iyi gelebilir commodore 64 gibi tesekkurler.Bu sefer de başarısızlık olursa komodolar olarak seçimli genel kurula kararı alabiliriz.
Bir isim degisikligi iyi gelebilir commodore 64 gibi tesekkurler.
Sen bizim onursal baskanimizsin reis sana itaat ediyoruz sen bizim beynimizi yi kadin bir kere emirlerine amedeyiz.İsim değişikliği söz konusu değil kardeşim. Kan değişikliği şart. Gerekirse istifa ederim.
Sen bizim onursal baskanimizsin reis sana itaat ediyoruz sen bizim beynimizi yi kadin bir kere emirlerine amedeyiz.
Bu yarismaya katilayayim diyorum da sartlarini bilsem nasil ne gunlerde yapiliyor.
Bu yarismaya katilayayim diyorum da sartlarini bilsem nasil ne gunlerde yapiliyor.
İçeride zikir var, şu an müsait değiliz, sonra gel kardeş
![]()
Senden yine 0 puan bekliyorum...Puanlarimi strateji gütmeden göndermiş bulunuyorum.