81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Yayınlandı !

sonuclar gece yarisini bulacak galiba, bu ne trafik böyle:(

uploadfromtaptalk1454087253977.webp

★★★★

82. olacak mi aksama, canim sikiliyor bide cuma ?

la ben şarkıyı yollamıştım mesajla katılamadım sanırım yarışmaya neyse iyi eğlenceler

Kusura bakmayın ancak şimdi yollayabildim puanları. Adamım biri trenin önüne atlamış, 2 saat trenin içinde yolun ortasında bekledik.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kusura bakmayın ancak şimdi yollayabildim puanları. Adamım biri trenin önüne atlamış, 2 saat trenin içinde yolun ortasında bekledik.

Trene binme diyoruz sana. Hazarfen Çelebi gibi uç.:D

Sorun degil. Tanju Bey 22'den sonra söyler şampiyonu:DD

Trene binme diyoruz sana. Hazarfen Çelebi gibi uç.:D

Sorun degil. Tanju Bey 22'den sonra söyler şampiyonu:DD
Ya madem kendini öldüreceksin niye başka insanları madur bırakıyorsun.

Şimdi ölüm için örnek vermek istemiyorum ama git işini baska türlü gör. Mesela aynı geçen sene onlarca insanı ölüme sürükleyen pilot gibi. Gebereceksen geber ama o insanların suçu ne ya.

Neyse boş ver kanka. Biraz sinirlendim yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Kimsenin kendisini öldürmesini istemem tabi ki.

Son düzenleme:
Sonuclar gece yarisiymis. Iyi oldu size beni almazsiniz yarismaya boyle olur. :)

Bir şarkıya şahsi gıcıklığım sebebiyle oy vermedim, normalde en az 6 puan vereceğim bir şarkıydı.

Bir şarkıya şahsi gıcıklığım sebebiyle oy vermedim, normalde en az 6 puan vereceğim bir şarkıydı.

Hoaydaaaaaa

hqdefault.jpg

Bir sonraki yarisma ne zaman olacak o zaman bende katilacagim.

Belli bir günü yok, genelde 2 günde 1 yarışma oluyor.

Olay şu;

Katılacağın şarkının youtube linkini yarışmayı düzenleyene ÖM olarak göndereceksin, tabi şarkının yasaklı olup olmadığını yasaklı şarkı listesinden kontrol edeceksin. Sonra playlist yayınlanacak ve 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde puanlayıp yine organizatöre ÖM olarak göndereceksin.

Ha bir de sonuçlar açıklanmaya başlanana kadar şarkılar hakkında konuşmayacaksın, yönlendirme yapmayacaksın, bu kadar.

Şampiyon Belli Oldu :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Iyi yapmışsın işte puanlama boyle yapılır

Sigarayı bıraktım Kemal hocam, 3 gün oluyor bugünle birlikte... Kafayı hazırladığımdan mıdır nedir, öyle aşırı bir reaksiyon vermedim. EFT ve NLP yardımı aldım ondan sanırım, ne canım sigara istiyor ne de sinirlilik var. Sanki hiç içmemiş gibiyim, çok hafif terleme oluyor yattıktan sonra onun haricinde en ufak bir şikayetim yok.

Sigarayı bıraktım Kemal hocam, 3 gün oluyor bugünle birlikte... Kafayı hazırladığımdan mıdır nedir, öyle aşırı bir reaksiyon vermedim. EFT ve NLP yardımı aldım ondan sanırım, ne canım sigara istiyor ne de sinirlilik var. Sanki hiç içmemiş gibiyim, çok hafif terleme oluyor yattıktan sonra onun haricinde en ufak bir şikayetim yok.
15 yaşından beri içiyordum gecen sene bıraktım ben de inan umruma gelmiyor fakat 1-2 ay sonra sıkıştırır o ara bırakma kendine mukayyet ol

Toplanın beyler yavaştan.

:cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

Geri
Üst Alt