- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolay gelsin, istanbul trafigi iste
Kusura bakmayın ancak şimdi yollayabildim puanları. Adamım biri trenin önüne atlamış, 2 saat trenin içinde yolun ortasında bekledik.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ya madem kendini öldüreceksin niye başka insanları madur bırakıyorsun.Trene binme diyoruz sana. Hazarfen Çelebi gibi uç.
Sorun degil. Tanju Bey 22'den sonra söyler şampiyonuD
Bir şarkıya şahsi gıcıklığım sebebiyle oy vermedim, normalde en az 6 puan vereceğim bir şarkıydı.
Iyi yapmışsınBir şarkıya şahsi gıcıklığım sebebiyle oy vermedim, normalde en az 6 puan vereceğim bir şarkıydı.
işte puanlama boyle yapılırBir sonraki yarisma ne zaman olacak o zaman bende katilacagim.
Iyi yapmışsınişte puanlama boyle yapılır
15 yaşından beri içiyordum gecen sene bıraktım ben de inan umruma gelmiyor fakat 1-2 ay sonra sıkıştırır o ara bırakma kendine mukayyet olSigarayı bıraktım Kemal hocam, 3 gün oluyor bugünle birlikte... Kafayı hazırladığımdan mıdır nedir, öyle aşırı bir reaksiyon vermedim. EFT ve NLP yardımı aldım ondan sanırım, ne canım sigara istiyor ne de sinirlilik var. Sanki hiç içmemiş gibiyim, çok hafif terleme oluyor yattıktan sonra onun haricinde en ufak bir şikayetim yok.

Sahsi meseleleri lutfen yarisnaya tasimayalim Agabey.Bir şarkıya şahsi gıcıklığım sebebiyle oy vermedim, normalde en az 6 puan vereceğim bir şarkıydı.