#81 Hamza Akman

Bu adamı alt lige kiralık vermek adamın futbol hayatını bitirmek demek. Alt liglerde leş zeminde leş futbolcularla mı gelşiecek. Arda güler oynuyor da Hamza niye oynamasın. Haa doğru 20 milyon tl alan yerli çöpler 100 milyon tl alan yabancı eşekler daha değerli bu çocuklardan

Olur bu cocuk. 22 (klasik tabirle) kisilik kadroda olmali, bulunmali. Sezon icinde kesinlikle sure verilmeli ozellikle Kupa maclarinda 11 baslayabilir. Cok sevindim Aslan'im. Beni cok nadir etkiler genc oyuncular hatta uzun zamandir yoktur bile. Tarzini Modric'e benzettim (tarzi diye bir kez daha belirteyim). Umarim cok iyi bir futbolcu olursun gurur kaynagimiz olursun.

Ya neden bu çocuk a takımda oynasın denmiyor da kiralık vs deniyor. Bu çocuk Aytaç, Ömer , Oğulcan adlı kişiler yanında Messi kalıyor ve de yaşça da daha sakin gibi duruyor. Arda Güler daha defansif ama adamı övdüler de övdüler , bu çocuk bilmiyorum da bilekleri ve oyun görüşü ile as takımı hak eder. Yalnız biraz daha güçlenmeli

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamı alt lige kiralık vermek adamın futbol hayatını bitirmek demek. Alt liglerde leş zeminde leş futbolcularla mı gelşiecek. Arda güler oynuyor da Hamza niye oynamasın. Haa doğru 20 milyon tl alan yerli çöpler 100 milyon tl alan yabancı eşekler daha değerli bu çocuklardan
Kesinlikle. Bir de cocugu dakika 70 civari as takimla gorelim. Ocak ayina kadar oyuna sokup gorelim.
Mesela Arda hic full yedeklerle oynamadi. Hep as takimla oynadi

Yağ gibi maşallah artık kiralık miralik oyuncu gelişmiyor direkt oynatacaksin direeek

Babasının Antep'deki haline benziyor takımda bu meziyette topçu yok kira mira da gereksiz şimdilik dursun rotasyonda.

Kesinlikle. Bir de cocugu dakika 70 civari as takimla gorelim. Ocak ayina kadar oyuna sokup gorelim.
Mesela Arda hic full yedeklerle oynamadi. Hep as takimla oynadi
Hamzanın yanına koy 2 tecrübeli topçu hamza onlara eşlik edebildiği kadar etsin 20-30 dakika ama sen rotasyona dahil et. Aliyi rotasyona sok, gidip sırf yedek olsun diye Aytaça 10 milyon tl verme o parayı gençlere ver sözleşme uzat. Gençlere asgari ücret sözleşmesi öner sonra kalsınlar diye bekle. Gs 4-5 senedir rezil şekilde yönetiliyordu umarım değişir

Oynanması iyi mi oldu kötü mü oldu şöyle söyleyim şimdiden yabancı scoutlarin radarına girmiştir aslan parçası. Belirli bir yaştan önce profesyonel sözleşme yapılamıyor. Allah'tan Ayhan Akman var da arada büyük ihtimalle pürüz çıkmadan sözleşme işi halledilir.

Üzerine tittenmeli çok çok iyi ilgilenmeli bu oyuncuyla.

GscimbomMobile

Geri
Üst Alt