#81 Hamza Akman

Yine boş yapmalar başlamış iki hata yapsa şu an en çok övenler en çok söven oluyor.

Geçen sene Yunus'a s.git yazan adamlarsınız siz ya hikaye anlatmayın.
Ben her daim futbolcularımızın arkasındayım. Gs formasini giyen birine sg diyemem gerekirse daha ağır söverim ama sg demem

GscimbomMobile

Çok iyi dribblingci olduğunu bilmeyen yok zaten, Kadıköy'de de fenaydı.

Kardeşi ise daha bir çevre kontrolü olan, topla dönüşleri çok iyi olan defansif orta saha gibi. İkisinin farklı meziyetleri var.

İkisi yan yana oynayınca ying yang oluşturuluyor demek oluyor bu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çırpı bacak derler bizde, o minnak bacaklarla ne güzel top oynuyor oyle. Bu çocuğun bacaklar biraz güçlendirilir ve hafif kas kütlesi artirilirsa yeni emre olur.

İkisi yan yana oynayınca ying yang oluşturuluyor demek oluyor bu.

Efe'yi adamakıllı izleyemedim ama ters fake ve dönüşleri çok iyi cidden, Ayhan özellikle o harekete çalıştırmış.

Bu ayrışma nasıl oldu bilmiyorum ama Hamza'nın da dribblingleri çok baskın.

Bu çocukta ışık var biraz şut çalışsın çok tehlikeli olur.

Topu değerini bildiği an süper topçu olur. Kolay top kaybı altyapı oyuncularımızın genel problemi.

Yağ gibi maşallah artık kiralık miralik oyuncu gelişmiyor direkt oynatacaksin direeek

Bu arada evet yağ gibi evet oynamalı ve kiraya da verilmemeli ama Yunus ve Emin gayet de geliştiler. İyi yere verirsen kiralık da güzel bir oyuncu geliştirme yöntemidir. Hatta Emre Akbaba bile gelişmiş baksana. :)

Direk rotasyona sokulmali ve skor ne olursa olsun son 15-20dk sans bulmali yavas yavas bu sure artmali sezon icinde

Doğru takıma kiraya verilmesine neden bu kadar karşısınız anlamadım. Yunus 2 senedir kiradaydı ve özellikle geçen sene çok iyi işler yaptı biz de olsa Keramettin adminin dediği gibi herkes çocuğa söverdi

Genç oyuncu oynayarak gelişir

Beğendim 22 kişilik kadro da kendine yer bulmalı.

Doğru takıma kiraya verilmesine neden bu kadar karşısınız anlamadım. Yunus 2 senedir kiradaydı ve özellikle geçen sene çok iyi işler yaptı biz de olsa Keramettin adminin dediği gibi herkes çocuğa söverdi

Genç oyuncu oynayarak gelişir
Doğru takım pek yok gibi

Alanya ve ADS gibi ekiplerde 11 olamaz

Alt ligde de belki Eyüp olabilir.

Akbaba ile Yunus'a iyi gelse de Anadolu'nun garip şehirlerine garip tesislerine yolladığımızda iyi dönüşler alamayabiliyoruz

En azindan bizim ortasahalar gibi korkak degil dikine oynuyor bu bile cok farkettiriyor.

altyapıdan topçu çıkınca insan başka mutlu oluyor. yıllardır çürümeye bıraktı hocalar orayı

Doğru takım pek yok gibi

Alanya ve ADS gibi ekiplerde 11 olamaz

Alt ligde de belki Eyüp olabilir.

Akbaba ile Yunus'a iyi gelse de Anadolu'nun garip şehirlerine garip tesislerine yolladığımızda iyi dönüşler alamayabiliyoruz
Altınordu ve Adanasporda çok rahat süre bulur bu çocuklar baskı falan da olmaz.

Geri
Üst Alt