#81 Hamza Akman

Okan hocam bu çocuğu iyi değerlendirir gibi geliyor.

Sergio ve Gueye ile bi 3lü ortasahada kendini çok iyi gösterebilir.

Hamza'yı niye kiraya veriyoruz. ? Oynatalım işte ne kaybederiz. Komşunun tavuğu kaz geliyor sonra, elinde varken Kazı değerlendir. Kesinlikle kiralık verilmesin.

Çocuk, günümüz futbolunda o mevkide oynayan oyuncunun yapması gereken şeyleri yapıyor. Yaptığı driplingler çok değerli. Gedson'u bu kadar çok istememizin sebeplerinden biri de yaptığı bu driplinglerdi. Bütün içeri kıvrılmalarda rakip, sahadaki kompakt yerleşimini bozmak zorunda kalıyor ve bizim takımdaki diğer oyuncular serbest pas alanlarına kavuşuyor.

Söylediklerine ek olarak topu alıp dönebilmesi de çok değerli 3:45'ten sonra maç görüntüleri eşliğinde bahsediyor Mustafa Demirtaş. Döndüğünde de basıp gidebiliyor topla. Bu çocuk kesinlikle geniş kadroda olmalı, oynamalı.

Sergio ile çalışıp şutunu da geliştirirse, ayrı bir level’a çıkabilir - dribbling sonrası şut, arapas konularında da oynadıkça gelişecektir. Potansiyel yüksek.

Sergio ile çalışıp şutunu da geliştirirse, ayrı bir level’a çıkabilir - dribbling sonrası şut, arapas konularında da oynadıkça gelişecektir. Potansiyel yüksek.

Gueye'nin gelmesi en cok Hamza'ya yarar mesela (tabi A takimda oldugunu varsayiyorum ki "net" olmali). Hatta kardesi Efe icinde cok yararli olur. Sergio da oyle tabi.

Bu arada, ben yonetimin yerinde olsam bu tip isimler icin ozel hoca getiririm onlari adim adim takip edecek vs.. (teknik acidan ve gelisim acisindan) + babalarina da bu sorumlulugu verirdim neticesinde gorevli suan. Neyse, cok iyi yerlere gelebilecek potansiyeli var yeterki islensin, uzerine dusulup firsat verilsin.

gecen yaz çöp ilan ediyolardı utanmadan.yani sadece 6 ayda böyle olması,efe akmanın hamzadan daha iyi olması da tuhaf

gecen yaz çöp ilan ediyolardı utanmadan.yani sadece 6 ayda böyle olması,efe akmanın hamzadan daha iyi olması da tuhaf
Yalnız o ara b.k gibiydi. Sonradan izlediğimde iyi buldum. Belki kendinden 2 yaş büyüklerle oynadığı için bocalamis olabilir

Adam olacak cocuk bokundan belli olur. Hemen kiraya gonderilmeli surekli oynayacagi bir takimda.

Geri
Üst Alt