- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
asıl karantinaya ptesiden itibaren girin beyler. fragmandı sadece geçtiğimiz 1 ay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya iyi. Niye bilmiyorum sokağa çıkma yasağı gelince bir rahatlama geldi mutlu oldum.Keyfin nasil
Sende maşallah ha 2 saat önce mi ne bir soru sordum, o soru hariç her konuda yorum yaptınasıl karantinaya ptesiden itibaren girin beyler. fragmandı sadece geçtiğimiz 1 ay.
Son yılların en başarılı memesi yaw bir haftadır bunlari izliyorum.
ne sordun abi ya kaçırmışım çok bildirim geldi :dSende maşallah ha 2 saat önce mi ne bir soru sordum, o soru hariç her konuda yorum yaptın![]()
Pc'yi haftasonu eve götüreceğim diyordun ne yaptın o işi ?ne sordun abi ya kaçırmışım çok bildirim geldi :d
yok abi sahibi aldı gitti bugün. :d zaten hergün getir götür yapıyordu. öğleden sonra 3 4 saat aralıksız takıldım beynim yandı .d ofiste kullandığım pc zaten iyi değil. laptop aldım bi tane yanıma onlayım suan mesela .dSen pc'yi sırltlayıp eve götürdün mü ?
23.50'de açıklarsın, gece yarısı kolluk kuvvetleri sokağa iner. Bunu ben düşünüyorum da tepedekiler mi düşünemiyor anlamıyorum ki
Epeydir evdeyim açıkçası sokak sokak diye de yanıp tutuşmadım ama şimdi yasak ilan edilince canım acayip dışarı çıkmak istedi.
Salgın sonrası ilk olarak ne yapacaksın?Keyfin nasil