asıl karantinaya ptesiden itibaren girin beyler. fragmandı sadece geçtiğimiz 1 ay.

Madem yasak ilan edeceksiniz 2 haftalık felan yapın bari
4 5 gün önceden de haber verirsin millet stoğunu ona göre yapar
2 gün için bu hengameye değdi mi bilmiyorum

Sokaga cikma yasagi yururluge girdi artik. Marketlere gidemeyen ustatlar bu son yarim saatte açlığı nasıl yaşadılar merak ediyorum. Açlıktan ölen oldumu

Sen pc'yi sırltlayıp eve götürdün mü ?
yok abi sahibi aldı gitti bugün. :d zaten hergün getir götür yapıyordu. öğleden sonra 3 4 saat aralıksız takıldım beynim yandı .d ofiste kullandığım pc zaten iyi değil. laptop aldım bi tane yanıma onlayım suan mesela .d

Ve yasak sırasında halka ekmek ve su gibi temel ihtiyaçlarını dağıtırsın. Ama muhtemelen şu an onu bile yapacak durumda olmadıklarından bu tip ne olduğu anlaşılmayan işler yapıyorlar.

23.50'de açıklarsın, gece yarısı kolluk kuvvetleri sokağa iner. Bunu ben düşünüyorum da tepedekiler mi düşünemiyor anlamıyorum ki

Şu an sağlık bakanımız ne yapıyor merak ettim en çok o adama üzülüyorum

20 yildir ulkeyi yoneten iktidar halkini tanimiyor zaten ulkece cahilimiz fazla panik sayimiz fazla 2 saat kala sokaga cikma yasagimi olur vicdansizlar firin eczane acikmis oldu canin istanbulda bir cok mahallenin nufusu illerden fazla sen kimle ekmegi ilaci dagitacaksin?

Firin bakkala ekmegi dagitamiyor kapi kapimi dagitacak firinci 2 saate dagitim elemanimi bulcak 5 tane maskeyi dagitamadin ekmegi neyle dagitacan yok ben firina eczaneye gidebileceksem bu sokaga cikma yasagi degildir en az 2 gun onceden soylenmeliydi Haftaya bugun vaka sayilari artarsa gunahi hepsinin boynuna

Kitle bağışıklığını da akıl edememiştir bunlar bence millete malzeme çıksın 3-5 gün tşk yapsınlar diye bu uygulama yürürlüğe girdi maksat olumsuz havayı dağıtmak..

Geri
Üst Alt