geçenlerde yutubcu bi spor yazarı söylemişti gerilim sırasındaki o kadın çığlığı adamı adama öldürtür. inanılmaz geriyorlar insanı
adam cidden haklı. bugün iki üç kavga videosu gördüm başrol kadın çığlığı hepsinde arkdaş
Haklısın, kendi durumunuza göre yorum yapıyoruz, hariçten gazel okumak bizimkisi.Butun insanlar sokaga cikmiyordu insanlara markete az gidin toplu alin dedinizmi dediniz az gittik toplu aldik tam 1 hafta oldu yarin markete gidecektim ve bir cok kiside benim gibiydi dolapta raflar kaldi sadece insanlarin panik yapmamasi mumkunmu
son dakika insanlara dayatirsan pazar gecesi yine demiyecegin kesin mi gorun onumuzdeki tum hafta marketler talan edilecek onumuzdeki hafta sonuda hava gunesli ise yina yasak koyarlar insanlar bu zihniyette
Şu an sağlık bakanımız ne yapıyor merak ettim en çok o adama üzülüyorum
geçenlerde yutubcu bi spor yazarı söylemişti gerilim sırasındaki o kadın çığlığı adamı adama öldürtür. inanılmaz geriyorlar insanı
adam cidden haklı. bugün iki üç kavga videosu gördüm başrol kadın çığlığı hepsinde arkdaş
Aldığımız tüm kararlar sayın cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla alınmıştır der kesin. Bundan anlamamız gereken tüm sorumluluk onda, tepemize çıkarttınız, bakan olarak karar dahi alamıyoruz mu? Bu kadar manyakça gelişmeleri açıklayamıyorum yav
Butun insanlar sokaga cikmiyordu insanlara markete az gidin toplu alin dedinizmi dediniz az gittik toplu aldik tam 1 hafta oldu yarin markete gidecektim ve bir cok kiside benim gibiydi dolapta raflar kaldi sadece insanlarin panik yapmamasi mumkunmu
son dakika insanlara dayatirsan pazar gecesi yine demiyecegin kesin mi gorun onumuzdeki tum hafta marketler talan edilecek onumuzdeki hafta sonuda hava gunesli ise yina yasak koyarlar insanlar bu zihniyette
Üstadım onlar azınlık emin ol kadınlar var bu dünyada benim eşimde hemen çıkalım alalım diye baskı yaptı yerimden kımıldamadım eşimle kavga ettim kadınların olduğu dünyada panik her zaman vardır olacaktır hükümetler buna göre hareket edicek medeniyetin beşiği avrupadaki marketleride gördük maalesef sadece erkekler yaşasa kimse dışarı çıkmazdıTespitleriniz yerinde katılmamak mümkün değil. Ama o kalabalıkta iki günlük ihtiyacı evinde olanlar da olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsanların itirazı ona. Yoksa sizin gibi durumda olanlar sadece sokakta değil. Kuruyemiş alanlar, kola alanlar, abur cubur alanlar... bunların savunulacak bir tarafı yok.
Şu post için başka bir emoji ekleyinÜstadım onlar azınlık emin ol kadınlar var bu dünyada benim eşimde hemen çıkalım alalım diye baskı yaptı yerimden kımıldamadım eşimle kavga ettim kadınların olduğu dünyada panik her zaman vardır olacaktır hükümetler buna göre hareket edicek medeniyetin beşiği avrupadaki marketleride gördük maalesef sadece erkekler yaşasa kimse dışarı çıkmazdı
Yok yaw o kadar komplike düşünme. Oyle bir şeyi ima bile edemez. Açıklama yaparken öne çıkmamak icin araya Cumhur-u reyisi cihanimizi katmak zorunda hissediyor, o yuzden iki cümlede bir araya sıkıştırıyor.
hikaye onlar yavHer zaman Türk milleti birlik beraberlik konusunda başarılıdır, biz her şeyin üstesinden birlikte geliriz, diyen tatlı insanlar market kuyruğunda birbirini öldüresiye dövenleri görsünler. İki günlük krizde insanlar birbirini boğazladı. Gerçek anlamda daha büyük uzun vadeli önlemler alınsa yağmalamalar olur. Kısacası toplum güzellemesi yapmasın kimse benim bu halkta gram güvenim yok.
Üstadım onlar azınlık emin ol kadınlar var bu dünyada benim eşimde hemen çıkalım alalım diye baskı yaptı yerimden kımıldamadım eşimle kavga ettim kadınların olduğu dünyada panik her zaman vardır olacaktır hükümetler buna göre hareket edicek medeniyetin beşiği avrupadaki marketleride gördük maalesef sadece erkekler yaşasa kimse dışarı çıkmazdı