geçenlerde yutubcu bi spor yazarı söylemişti gerilim sırasındaki o kadın çığlığı adamı adama öldürtür. inanılmaz geriyorlar insanı
adam cidden haklı. bugün iki üç kavga videosu gördüm başrol kadın çığlığı hepsinde arkdaş

Butun insanlar sokaga cikmiyordu insanlara markete az gidin toplu alin dedinizmi dediniz az gittik toplu aldik tam 1 hafta oldu yarin markete gidecektim ve bir cok kiside benim gibiydi dolapta raflar kaldi sadece insanlarin panik yapmamasi mumkunmu

son dakika insanlara dayatirsan pazar gecesi yine demiyecegin kesin mi gorun onumuzdeki tum hafta marketler talan edilecek onumuzdeki hafta sonuda hava gunesli ise yina yasak koyarlar insanlar bu zihniyette
Haklısın, kendi durumunuza göre yorum yapıyoruz, hariçten gazel okumak bizimkisi.

Şu an sağlık bakanımız ne yapıyor merak ettim en çok o adama üzülüyorum

Aldığımız tüm kararlar sayın cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla alınmıştır der kesin. Bundan anlamamız gereken tüm sorumluluk onda, tepemize çıkarttınız, bakan olarak karar dahi alamıyoruz mu? Bu kadar manyakça gelişmeleri açıklayamıyorum yav

Millet ölsün diye alınmış ve açıklanmış bir karardır. Afiyet olsun.

Aldığımız tüm kararlar sayın cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla alınmıştır der kesin. Bundan anlamamız gereken tüm sorumluluk onda, tepemize çıkarttınız, bakan olarak karar dahi alamıyoruz mu? Bu kadar manyakça gelişmeleri açıklayamıyorum yav

Yok yaw o kadar komplike düşünme. Oyle bir şeyi ima bile edemez. Açıklama yaparken öne çıkmamak icin araya Cumhur-u reyisi cihanimizi katmak zorunda hissediyor, o yuzden iki cümlede bir araya sıkıştırıyor.

Kaynak hürriyet

2- AÇIK OLACAK İŞYERİ, İŞLETME VE KURUMLAR

a) Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamül ruhsatlı işyerleri,
b) Tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı işyerleri,
c) Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler,
d) Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları (huzurevi, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezleri, acil çağrı merkezleri vb.)
e) Her bir 50.000 nüfusa bir adet olmak üzere göre valilikler/kaymakamlıklar tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri,
f) Doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler (Tüpraş, termik ve doğalgaz çevrim santralleri gibi)
g) PTT, Kargolar vb dağıtım şirketleri,
h) Hayvan barınak, çiftlik ve bakım merkezleri

Şu iki saat içinde kim bilir kaç tane yeni vaka sayısı çıkmıştır.

Atatürk 10.yıl Nutkunda demiş ya "Türk milleti zekidir" diye,bu sözü duyduğum zaman bi gülesim geliyo.1933 yılında söylenmiş bu söz ve günümüzle hiç bağdaşmayan biz söz haline geldi.Yazık.

Butun insanlar sokaga cikmiyordu insanlara markete az gidin toplu alin dedinizmi dediniz az gittik toplu aldik tam 1 hafta oldu yarin markete gidecektim ve bir cok kiside benim gibiydi dolapta raflar kaldi sadece insanlarin panik yapmamasi mumkunmu

son dakika insanlara dayatirsan pazar gecesi yine demiyecegin kesin mi gorun onumuzdeki tum hafta marketler talan edilecek onumuzdeki hafta sonuda hava gunesli ise yina yasak koyarlar insanlar bu zihniyette

Tespitleriniz yerinde katılmamak mümkün değil. Ama o kalabalıkta iki günlük ihtiyacı evinde olanlar da olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsanların itirazı ona. Yoksa sizin gibi durumda olanlar sadece sokakta değil. Kuruyemiş alanlar, kola alanlar, abur cubur alanlar... bunların savunulacak bir tarafı yok.

Tespitleriniz yerinde katılmamak mümkün değil. Ama o kalabalıkta iki günlük ihtiyacı evinde olanlar da olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsanların itirazı ona. Yoksa sizin gibi durumda olanlar sadece sokakta değil. Kuruyemiş alanlar, kola alanlar, abur cubur alanlar... bunların savunulacak bir tarafı yok.
Üstadım onlar azınlık emin ol kadınlar var bu dünyada benim eşimde hemen çıkalım alalım diye baskı yaptı yerimden kımıldamadım eşimle kavga ettim kadınların olduğu dünyada panik her zaman vardır olacaktır hükümetler buna göre hareket edicek medeniyetin beşiği avrupadaki marketleride gördük maalesef sadece erkekler yaşasa kimse dışarı çıkmazdı

Yaptıkları şaçmalıkla 2 günde yayılacak virüsün kat kat fazlasını 2 saatte yaymış olabilir iş bilmezler.

O sokağa çıkanların içinde gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olanlar %1 falandır. Dayı kucaklamış 2 tane 2.5luk kolayı, abim elinde luppo girmiş sıraya. Bu mu ihtiyaç?

Üstadım onlar azınlık emin ol kadınlar var bu dünyada benim eşimde hemen çıkalım alalım diye baskı yaptı yerimden kımıldamadım eşimle kavga ettim kadınların olduğu dünyada panik her zaman vardır olacaktır hükümetler buna göre hareket edicek medeniyetin beşiği avrupadaki marketleride gördük maalesef sadece erkekler yaşasa kimse dışarı çıkmazdı
Şu post için başka bir emoji ekleyin

Bi SÜRÜ alkış olabilir mesela

Her zaman Türk milleti birlik beraberlik konusunda başarılıdır, biz her şeyin üstesinden birlikte geliriz, diyen tatlı insanlar market kuyruğunda birbirini öldüresiye dövenleri görsünler. İki günlük krizde insanlar birbirini boğazladı. Gerçek anlamda daha büyük uzun vadeli önlemler alınsa yağmalamalar olur. Kısacası toplum güzellemesi yapmasın kimse benim bu halkta gram güvenim yok.

Yok yaw o kadar komplike düşünme. Oyle bir şeyi ima bile edemez. Açıklama yaparken öne çıkmamak icin araya Cumhur-u reyisi cihanimizi katmak zorunda hissediyor, o yuzden iki cümlede bir araya sıkıştırıyor.

Bilinçli olarak söylüyor olamaz zaten de bu cümlenin (duygusal boyutu harici) anlaşılır tarafı bu. Biz karar vermiyoruz talimatı uyguluyoruz eleştiriyi bize yapmayın anlamı çıkıyor. Duygusal boyutu zaten Tayyip hazretlerinin yüceltilmesi her an övgüye layık görülmesi ve halkta olan imajıyla güven verme. Göz boyamaları ve duyguları bir kenara bırakırsak sorumlu biz değiliz, biz Tayyip amcanın süsleriyiz anlamı var

Her zaman Türk milleti birlik beraberlik konusunda başarılıdır, biz her şeyin üstesinden birlikte geliriz, diyen tatlı insanlar market kuyruğunda birbirini öldüresiye dövenleri görsünler. İki günlük krizde insanlar birbirini boğazladı. Gerçek anlamda daha büyük uzun vadeli önlemler alınsa yağmalamalar olur. Kısacası toplum güzellemesi yapmasın kimse benim bu halkta gram güvenim yok.
hikaye onlar yav
anadolu insanına da misafirsefer iyi kalpli falan diyolar :d

Eğer eviniz bomboşsa yarın alışveriş yapacaktık dediniz; bu durumda eşiniz haklı hocam. Siz de çok vurdumduymazsınız. :)

Olay luppo değil :) gerçekten komik ama acınıcak halimize gülüyoruz sürü bağışıklılığı diyorlar ya işte buda sürü bağışıklığı
herkes gidiyor bende gitmeliyim cehaleti maalesef insanlar sürü şeklinde hareket ediyor ama bu suçta bizim göt kadar şehre 20 milyonu tıkarsan olacağı budur herşeyimiz sürü şeklinde alışkanlık

Geri
Üst Alt