Olay su ki burada veya genel olarak herkes sokaga cikma yasagi gelsin derken özellikle bizim milleti göz önünde bulundurmadan bununu istedi.

Bizim millet normal degil ki, ona göre birsey belirlemek gerekirdi.

Aaah aah guzel ulkem

bukadar cahil, egitimsiz, aptal, halka nasil donustun sen.

luppolusun galiba kardes
lupposuz olmanın verdiği acıyı sen ne anlarsın...
bizde mesela ekmek yok ama çıkıp ekmek almadım çünkü biliyidim karmaşa olacağını

ama un mayamız hazır ekmek yapacaz. bu götten beyinliler bunu düşünemiyor sanırım. 1 haftalık olsa gam yemem bişey demem ulan it oğlu it luppoyu biskremi abur cuburu kolayı napıcan delirecem ya

bizde mesela ekmek yok ama çıkıp ekmek almadım çünkü biliyidim karmaşa olacağını

ama un mayamız hazır ekmek yapacaz. bu götten beyinliler bunu düşünemiyor sanırım. 1 haftalık olsa gam yemem bişey demem ulan it oğlu it luppoyu biskremi abur cuburu kolayı napıcan delirecem ya

Saat 21-24 arası post atmayanlar muhtemelen market yağmalamaya gitmiştir.. Tanıdıklarımızı fişleyelim lütfen

yalniz patatesli ya da üzümlü pogaca süper olurdu simdi. alman firinlarinda böyle bir sey yok. :uhu:

Ben en cok zeytinliyi seviyorum. Bu Almanlarin cok ekmek türü var ama bizim unlu mamüllerin yanina bile yaklasamazlar.

En basiti Türkiyede sokakta satin aldigim siradan bir simitin tadini burada hic bi ekmege degismem.

Hadi hukumet yanlis zamanda acikladi geceyi beklemesi lazimdi falan da yaw 2 gun ac kalsaniz nolur ölürmüsünüz ya

Süresiz sokaga cikma yasagi falan yok sonucta 2 gün diye belirtilmis yani,cahillik diyecegim da cahillere ayip etmis olacam bu Baska birsey

Benim bi akrabamin bakkali var, en azindan onun adina sevindim iyi para kazanir simdi.

Karar açıklandı 2 dk sonra evin önünde ki fırında 40 kişi kuyruktaydı.

Hayır ne ara çıktınız.

bizim bu darbe dönemlerinin kıtlık korkusu hala devam ediyo cidden

Geri
Üst Alt