Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
barış gelini diye ülke ülke dolaşan kadını tecavüz edip öldürdükten sonra halen onu diyorlar mıydı yav
Bu olay Gebzede olmamismiydi ustat?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış gelini diye ülke ülke dolaşan kadını tecavüz edip öldürdükten sonra halen onu diyorlar mıydı yav
olabilir üstatGazeteciler bir delilik yapip bu izdihama katilan insanlar ile roportaj yapsaydı duyacagimiz cumlelerden bir enstantane:
Bu olay Gebzede olmamismiydi ustat?
olabilir üstat
Cumhuriyet'i milat alırsak hiçbir dönemde kıtlık yaşanmadı yav dönemsel yokluk çekildi ama kıtlık başka bir olay. Öyle bir hafıza olması imkansız, 70'lerdeki yağ,gaz ve şeker kıtlığından bahsediyorsan o dönemde bu üçlü dünyada kıt idi sonrasında kıbrıs harekatı sebebiyle de sıkıntılar oldu ama kıtlık derecesinde bir sorun olmadı. Osmanlı döneminde gerek savaş, gerek salgınlar vs sebebiyle pek çok kez kıtlık yaşandı ama halkın onları hatırlayacağını sanmıyorum. Uzun lafın kısası millet niye galeyana geldi en ufak fikrim yok, keşke dediğin gibi olumsuz hafıza sebebiyle olsaydı anlamlandırırdık en azından.Karar açıklandı 2 dk sonra evin önünde ki fırında 40 kişi kuyruktaydı.
Hayır ne ara çıktınız.
bizim bu darbe dönemlerinin kıtlık korkusu hala devam ediyo cidden
Cumhuriyet'i milat alırsak hiçbir dönemde kıtlık yaşanmadı yav dönemsel yokluk çekildi ama kıtlık başka bir olay. Öyle bir hafıza olması imkansız, 70'lerdeki yağ,gaz ve şeker kıtlığından bahsediyorsan o dönemde bu üçlü dünyada kıt idi sonrasında kıbrıs harekatı sebebiyle de sıkıntılar oldu ama kıtlık derecesinde bir sorun olmadı. Osmanlı döneminde gerek savaş, gerek salgınlar vs sebebiyle pek çok kez kıtlık yaşandı ama halkın onları hatırlayacağını sanmıyorum. Uzun lafın kısası millet niye galeyana geldi en ufak fikrim yok, keşke dediğin gibi olumsuz hafıza sebebiyle olsaydı anlamlandırırdık en azından.
Eskiden 1 gibi falan uykum gelirdi en geç 2 gibi yatardım artık uykumda gelmiyor napacağız böyle bilemedim gamlı baykuş gibi açıyorum gözleri oturuyorum.
20'li yaşlarımdayken çok yapardım onu. En son işte fb derbisi döneminde yaptım ama çok zorlandım, eskisi gibi olmuyor çok zorluyor bunun yerine saat kurup erken kalkmayı tercih ederim, 2-3 gün zorlar 4. gün bayılmak suretiyle saatinde uyurum.Ben bu konuda tecrübeliyim. Devir daim yapacaksın. Kısa zaman içinde sabah 6-7 saatlerini de göreceksin. Böyle ilerleye ilerleye normal saatlerde uyumaya başlarsın.
Markete gitmek neden yasak italyada bile kapanmadi insanlar markete gitsin ne var yani marketi bu isin icine sokmak iste bunu getirdi market eczane disinda sokaga cikmak yasak desen hic biri olmazdiKararı bir ay önceden açıklasalar yine son dakikada benzer manzaralar oluşacaktı. Bahane bulmaya gerek yok, kitlenin durumu bu.
Senelerdir geç yatarım. Hiç dediğin gibi olmuyor. Gece 5-6 gibi geliyot uykum sürekliBen bu konuda tecrübeliyim. Devir daim yapacaksın. Kısa zaman içinde sabah 6-7 saatlerini de göreceksin. Böyle ilerleye ilerleye normal saatlerde uyumaya başlarsın.
Markete gitmek neden yasak italyada bile kapanmadi insanlar markete gitsin ne var yani marketi bu isin icine sokmak iste bunu getirdi market eczane disinda sokaga cikmak yasak desen hic biri olmazdi
Senelerdir geç yatarım. Hiç dediğin gibi olmuyor. Gece 5-6 gibi geliyot uykum sürekli
Kararı bir ay önceden açıklasalar yine son dakikada benzer manzaralar oluşacaktı. Bahane bulmaya gerek yok, kitlenin durumu bu.