Karar açıklandı 2 dk sonra evin önünde ki fırında 40 kişi kuyruktaydı.

Hayır ne ara çıktınız.

bizim bu darbe dönemlerinin kıtlık korkusu hala devam ediyo cidden
Cumhuriyet'i milat alırsak hiçbir dönemde kıtlık yaşanmadı yav dönemsel yokluk çekildi ama kıtlık başka bir olay. Öyle bir hafıza olması imkansız, 70'lerdeki yağ,gaz ve şeker kıtlığından bahsediyorsan o dönemde bu üçlü dünyada kıt idi sonrasında kıbrıs harekatı sebebiyle de sıkıntılar oldu ama kıtlık derecesinde bir sorun olmadı. Osmanlı döneminde gerek savaş, gerek salgınlar vs sebebiyle pek çok kez kıtlık yaşandı ama halkın onları hatırlayacağını sanmıyorum. Uzun lafın kısası millet niye galeyana geldi en ufak fikrim yok, keşke dediğin gibi olumsuz hafıza sebebiyle olsaydı anlamlandırırdık en azından.

Cumhuriyet'i milat alırsak hiçbir dönemde kıtlık yaşanmadı yav dönemsel yokluk çekildi ama kıtlık başka bir olay. Öyle bir hafıza olması imkansız, 70'lerdeki yağ,gaz ve şeker kıtlığından bahsediyorsan o dönemde bu üçlü dünyada kıt idi sonrasında kıbrıs harekatı sebebiyle de sıkıntılar oldu ama kıtlık derecesinde bir sorun olmadı. Osmanlı döneminde gerek savaş, gerek salgınlar vs sebebiyle pek çok kez kıtlık yaşandı ama halkın onları hatırlayacağını sanmıyorum. Uzun lafın kısası millet niye galeyana geldi en ufak fikrim yok, keşke dediğin gibi olumsuz hafıza sebebiyle olsaydı anlamlandırırdık en azından.

Genetik miras.

Eskiden 1 gibi falan uykum gelirdi en geç 2 gibi yatardım artık uykumda gelmiyor napacağız böyle bilemedim gamlı baykuş gibi açıyorum gözleri oturuyorum.

Eskiden 1 gibi falan uykum gelirdi en geç 2 gibi yatardım artık uykumda gelmiyor napacağız böyle bilemedim gamlı baykuş gibi açıyorum gözleri oturuyorum.

Ben bu konuda tecrübeliyim. Devir daim yapacaksın. Kısa zaman içinde sabah 6-7 saatlerini de göreceksin. Böyle ilerleye ilerleye normal saatlerde uyumaya başlarsın.

Ben bu konuda tecrübeliyim. Devir daim yapacaksın. Kısa zaman içinde sabah 6-7 saatlerini de göreceksin. Böyle ilerleye ilerleye normal saatlerde uyumaya başlarsın.
20'li yaşlarımdayken çok yapardım onu. En son işte fb derbisi döneminde yaptım ama çok zorlandım, eskisi gibi olmuyor çok zorluyor bunun yerine saat kurup erken kalkmayı tercih ederim, 2-3 gün zorlar 4. gün bayılmak suretiyle saatinde uyurum.

Kararı bir ay önceden açıklasalar yine son dakikada benzer manzaralar oluşacaktı. Bahane bulmaya gerek yok, kitlenin durumu bu.
Markete gitmek neden yasak italyada bile kapanmadi insanlar markete gitsin ne var yani marketi bu isin icine sokmak iste bunu getirdi market eczane disinda sokaga cikmak yasak desen hic biri olmazdi

Markete gitmek neden yasak italyada bile kapanmadi insanlar markete gitsin ne var yani marketi bu isin icine sokmak iste bunu getirdi market eczane disinda sokaga cikmak yasak desen hic biri olmazdi

Market konusunda yasaklama ve açık kalma arası bir çözüm de bulunabilirdi. Bence iki durumun da olumsuz tarafları var.
Yalnız yasağın kapsamı belli olmadan, hatta marketler açık kalacak söylentisi varken çıkılmıştı zaten. Sorun ihtiyaç, zaruret vb. bir durum değil. Birkaç hafta önce de kandil simidi kuyruğu vardı örneğin.

Senelerdir geç yatarım. Hiç dediğin gibi olmuyor. Gece 5-6 gibi geliyot uykum sürekli
35bc2da1-bb50-49b8-b001-12215aa34587-m.jpg

Bir iki gün önce karar cikarsalar dünkü rezill görüntüler ortaya cikmazdi. 2 saat kala karari cikar sonra insanlari evde kalmasini bekle. Türkiyede mecburiyeten günlük veya haftalik alis veris gücü olanlar var. Dogal olarak da panik havasi olustu ve millet hucum etti Marketlere.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kararı bir ay önceden açıklasalar yine son dakikada benzer manzaralar oluşacaktı. Bahane bulmaya gerek yok, kitlenin durumu bu.

Alakası yok. Ben mesela evde olmayan ekmek ve su almak icin gitmezdim markete.

Bu ulkede bulunduklari pozisyonlari haketmeyen o kadar cok insan var ki!

Ya sokaga cikma yasagi aciklarken temel gida temin edebilecegini insan nasil aciklamaz? Bu nasil yoneticiliktir?

10 da aciklandi, 10.45 e kadar bekledim ki marketler acik diye aciklarlar ama ne gezer? Tıpış tıpış gittim markete!

Eger ben corona olursam sebebi dun bu yasak ve acik market aciklamasini beraber yapmayan beyinsizlerdir !

Geri
Üst Alt