ah dayıcım ah 5lt kola için değer miydi yaw. %1 ihtimal bile olsa viriüsn bulasma ihtimali suyum dahi olmasa çıkmam çeşmeye abanırım. adam kola almaya cıkmıs.

EVRRoyLWoAIcU9K
Yasağı duyunca çıkmış ihtiyaç olmamasına rağmen bari kola alayım demiş. Amaç sadece kendini tatmin etmek

Kola ile super gider. IMG_20200410_224743.jpg

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Fatih Belediyesi SMS atmış. Şuralar buralar açık, tedbirlere uyalım diye. Bu sokağa çıkma yasağı da değil, net mahalle dışına çıkma yasağı.

Gerçekten hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz. Böyle halka böyle yönetim. Kimsenin bir şeyden haberi yok, bizim sitenin güvenliği bana soruyor ne yapacağım diye :asd:

Fırıncılar mahalleye gelecekmiş diyorlar. Acaba simit, boyoz, poğaça falan da getirirler mi?

fetöcü piclerin sosyal medyadan bir karalama kampanyasi yapmasina bile gerek kalmadi, sokaga cikanlar ve 00dan sonra sokaga cikma yasagi kararini ilan edenler dr.koca'nin bütün emeklerini heba etti.

Atalanta-Valencia maçı lokal bir toplu hareketlilikti ve mal olduğu can sayısı ortada

Ülke çapında olan toplu hareketlilik ( ya da ne diyeceksen işte) neye mal olacak yakında göreceğiz.

O değil işte mesele. 2 gün sonra uzattık süreyi dense nolur? Devlet aç bırakır mı milletini bırakmaz ayrı mesele ama bunu böyle kulaktan dolma duyulması değil de suleyman soylu nun çıkıp canlı bi şekilde milleti paniğe itmeden açıklasa daha doğru olurdu.

Havalar güzel millet sıkıldı bu sebepten hafta sonu dışarıya kaçmasın diye alınan bir kararı aylarca eve kapatılacağız yiyecek ekmek bulamayacağız haline getirdiler.

Millet cahil, devlet tedbirsiz.

GSCimbom Mobile App
nerde bakarsan bak rezil bir yönetim var ama gerçekten insanlarimiz da kafasiz ya

Abi suç şimdi sadece sokağa çıkanlarda mı? Kararı 2 saat kala açıklıyorlar, milletten de sağduyu mu bekliyorlar? Adam gibi hafta başında veya 2-3 gün kala böyle bir şey planladıklarını açıklasalar, o zaman insanlar böyle izdiham oluşturmadan market alışverişini yaparlardı. Fırınların açık olacağını son dakikada söylüyorlar. Evinde ekmeği olmayan insan gayri ihtiyari telaş içinde sokağa çıkabilir yani.

sakin olun devlet bence kontrollü şekilde pik olması için böyle yaptı 2-3 gun icinde ülke çapında pik yapmamızı saglayacak bu hamle

Geri
Üst Alt