- 8 Temmuz 2015
- 36.335
- 71.961
- 3.783
videonun devamındaki adam da milletin anası ağlamış halimize bak diyorİlk dikkatimi çeken bu arkadaş oldu. Efsane kafa
ee sen niye çıktın dime o zaman

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
videonun devamındaki adam da milletin anası ağlamış halimize bak diyorİlk dikkatimi çeken bu arkadaş oldu. Efsane kafa
Yaparsa akparti yapar
Sözde kendisi cok aklı basinda biri.videonun devamındaki adam da milletin anası ağlamış halimize bak diyor
ee sen niye çıktın dime o zaman![]()
Yasağı duyunca çıkmış ihtiyaç olmamasına rağmen bari kola alayım demiş. Amaç sadece kendini tatmin etmekah dayıcım ah 5lt kola için değer miydi yaw. %1 ihtimal bile olsa viriüsn bulasma ihtimali suyum dahi olmasa çıkmam çeşmeye abanırım. adam kola almaya cıkmıs.
![]()
kralin canı cekmis ha sigara ha kola, yarasin dayimaah dayıcım ah 5lt kola için değer miydi yaw. %1 ihtimal bile olsa viriüsn bulasma ihtimali suyum dahi olmasa çıkmam çeşmeye abanırım. adam kola almaya cıkmıs.
![]()
Normal ülkede şu fotodaki yumurtaları almak için insanlar birbirine sokar bizimkiler zevk için kola luppo yiyecekLuppo almaya gelmiş şaka gibi memleket.
Ekli dosyayı görüntüle 77423
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Gerçekten hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz. Böyle halka böyle yönetim. Kimsenin bir şeyden haberi yok, bizim sitenin güvenliği bana soruyor ne yapacağım diye![]()
nerde bakarsan bak rezil bir yönetim var ama gerçekten insanlarimiz da kafasiz yaO değil işte mesele. 2 gün sonra uzattık süreyi dense nolur? Devlet aç bırakır mı milletini bırakmaz ayrı mesele ama bunu böyle kulaktan dolma duyulması değil de suleyman soylu nun çıkıp canlı bi şekilde milleti paniğe itmeden açıklasa daha doğru olurdu.
Havalar güzel millet sıkıldı bu sebepten hafta sonu dışarıya kaçmasın diye alınan bir kararı aylarca eve kapatılacağız yiyecek ekmek bulamayacağız haline getirdiler.
Millet cahil, devlet tedbirsiz.
GSCimbom Mobile App
5 dk kaldi acele et osman babaneyse çöpü atmaya gideyim bari bi kaç dk geç kaldık diye hapse atılırız durduk yere mazallah