Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
o tıynette bi adam olsa bunların yanında sağlık bakanlığı yapmazdı zatenfahrettin koca istifa etsin kral hareket olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o tıynette bi adam olsa bunların yanında sağlık bakanlığı yapmazdı zatenfahrettin koca istifa etsin kral hareket olur
Sokaga cikma yasagi yururluge girdi artik. Marketlere gidemeyen ustatlar bu son yarim saatte açlığı nasıl yaşadılar merak ediyorum. Açlıktan ölen oldumu
Luppo dayı twitter gündeminde![]()
![]()
gitti bütün emekler diyordur ne diyecek. sağlık bakanına haber verdiler mi acaba? o da tv den öğrenmiş olabilir kararı.Şu an sağlık bakanımız ne yapıyor merak ettim en çok o adama üzülüyorum
Butun insanlar sokaga cikmiyordu insanlara markete az gidin toplu alin dedinizmi dediniz az gittik toplu aldik tam 1 hafta oldu yarin markete gidecektim ve bir cok kiside benim gibiydi dolapta raflar kaldi sadece insanlarin panik yapmamasi mumkunmuÖyle çok yoklukta yaşamadık millet olarak ama bu neyin korkusudur anlamadım.
Güldük falan da bugün yaşananlar direkt trajik idi trajikomik değildi yani gülmemek lazımdı. İlk defa bilimkurulu üyesi bir prof'un net bir şekilde eleştirdiğini gördüm.
Bu kadın bile durumun farkında
düşünün artık
Emine annesi kulağını çeker sabaha siler TwittiBu kadın bile durumun farkında
düşünün artık