An itibariyle saglik bakanimizin Konyali oldugunu ogrenmis oldum. Yigidin harmanlandigi diyardan geldigini ogrenmek beni ziyadesiyle muteessir etmistir.

Güldük falan da bugün yaşananlar direkt trajik idi trajikomik değildi yani gülmemek lazımdı. İlk defa bilimkurulu üyesi bir prof'un net bir şekilde eleştirdiğini gördüm.

Öyle çok yoklukta yaşamadık millet olarak ama bu neyin korkusudur anlamadım.
Butun insanlar sokaga cikmiyordu insanlara markete az gidin toplu alin dedinizmi dediniz az gittik toplu aldik tam 1 hafta oldu yarin markete gidecektim ve bir cok kiside benim gibiydi dolapta raflar kaldi sadece insanlarin panik yapmamasi mumkunmu

son dakika insanlara dayatirsan pazar gecesi yine demiyecegin kesin mi gorun onumuzdeki tum hafta marketler talan edilecek onumuzdeki hafta sonuda hava gunesli ise yina yasak koyarlar insanlar bu zihniyette

Güldük falan da bugün yaşananlar direkt trajik idi trajikomik değildi yani gülmemek lazımdı. İlk defa bilimkurulu üyesi bir prof'un net bir şekilde eleştirdiğini gördüm.

Biz anı yaşadık bu kadar mal bir topluma bu kadar basiretsiz yöneticilere ancak gülünür elimizden birşey de gelmez zaten..

Ulan bunlar yüzünden araya biz de kaynıyacaz ona yanıyorum corona resmen zirve yaptı bu akşam

Luppo alan adamla niye dalga geçiliyor ki belki adamın su gibi ekmek gibi tükettiği bir şeydir.

Not: Halley'ciyim.

Geri
Üst Alt