Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.860
- 94.914
- 4.978
Az önce camdan kafamı çıkarayım dedim hava almak için, mermi vızıltısı ile kendimi içeri atmam bir oldu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az önce camdan kafamı çıkarayım dedim hava almak için, mermi vızıltısı ile kendimi içeri atmam bir oldu.
Yoğun bakım derneği varmış ya la.
Yoğun bakımda ne işime yarıyormuş?Yoğun bakım derneği varmış ya la.
Hangisinin daha yoğun olduğu hakkında yarışıyor olabilirler mi?Yoğun bakımda ne işime yarıyormuş?
Canım taze ekmek istediHangisinin daha yoğun olduğu hakkında yarışıyor olabilirler mi?
Şakası bir yana da doktorlar çok sosyal insanlar helal olsun
Canım taze ekmek istedi
Halk, istasyonlarda akaryakıt bırakmamış.arabalar gitmiyHani araba ile ekmek satacaklardı.
Lupponun adini ilk defa dün duydum. Pazartesi alip deneyeceğim. Adamlar icin şahane reklam oldu.
halleyin çikeklisi çok ii tavsiye ederimHalleyin eski tadı yok Luppo çok daha iyi bir alternatif
Neyse italyan usulü kremalı mantarlı makarna yapıyorum.Halk, istasyonlarda akaryakıt bırakmamış.arabalar gitmiy
Güzel değil ama dene tabi.Lupponun adini ilk defa dün duydum. Pazartesi alip deneyeceğim. Adamlar icin şahane reklam oldu.
Ipnelik olsun diye sirenleri açıyorlar.