#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykut bugun iyiydi ama yine guven vermekten uzak. Ufuk ve Hasagic'i tercih ederdim. Rijkaard da bırgun anlayacak ama umarım 2. steaua faciasını beklemez bunun için.

Aykut'a her zaman güvendim, 1. kaleci olmayı sonuna kadar hakediyor. Bugün Franco olsa 2-3 tane yemiştik.

Volkan Demirel'in Schalke maçında yaptığı hatayı unutmamak lazım. O hata nedeniyle bir daha forma şansı verilmeseydi Fenerbahçe böyle bir kaleci kazanamazdı.

tarihin en iyi yedek kalecisidir kendisi:icon_twisted:

Son 3 haftaki performansından dolayı kutluyorum.

Ancak hala Galatasaray'ın 1. kalecisi olması gerektiğine inanmıyorum. Böyle inişli-çıkışlı performansları oluyor. Belli bir istikrarı ve standardı yok. Ufuk'un yedeği olarak kalmasını isterim tabiki de, her şeyden önce 5 küsür senedir yedek kalıp sesini çıkarmayarak hak ediyor bunu.

beyler sivas maçında bize gol yediren de aykuttu o topuda belki franco tutacaktı bugun 63 puanda olacaktık olaya tek taraflı bakmayın bence.

beyler sivas maçında bize gol yediren de aykuttu o topuda belki franco tutacaktı bugun 63 puanda olacaktık olaya tek taraflı bakmayın bence.

Kaleci hata yapmayacak diye bişe yoktur. İyi kaleci en az hata yapandır. Şu ana kadar Leo'nun kaybettirdiklerinin yanında bu pire gibi kalır. Sivas maçında kaç posizyon çıkardığını unutmayalım.

Yiğidi öldür hakkını yeme. Formayı aldığından beri istikrarlı performans sergiliyor. Ama bu demek değildir Aykut çok büyük kaleci. Ama kötü kalecide demek değildir. Aykut standartları belli bir kalecidir. Ne çok iyidir, ne kötüdür. Bana kalırsa Leo'dan kat kat iyidir. Eğer Aykut'u yeterli görüp şans verirse teknik heyet bunu göze alarak yapacaklardır eminim. Eksikleri var ve bunları gözle görebiliyoruz. Ben Yabancı hakkının kaleciye harcanmasına karşıyım. O yüzden Aykut'da ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bize belki gelecek sezon maç kaybettirebilir ama eminim maçta kazandıracaktır. Bu sürecin sonunda çok iyi bir kalecide kazanabiliriz. Önemli olan bunu göze almak.

Bununda bugün panterlesesi geldi 5 senedir bizde hic bukadar top cikardigini bilmem.

Kaleci hata yapmayacak diye bişe yoktur. İyi kaleci en az hata yapandır. Şu ana kadar Leo'nun kaybettirdiklerinin yanında bu pire gibi kalır. Sivas maçında kaç posizyon çıkardığını unutmayalım.

Yiğidi öldür hakkını yeme. Formayı aldığından beri istikrarlı performans sergiliyor. Ama bu demek değildir Aykut çok büyük kaleci. Ama kötü kalecide demek değildir. Aykut standartları belli bir kalecidir. Ne çok iyidir, ne kötüdür. Bana kalırsa Leo'dan kat kat iyidir. Eğer Aykut'u yeterli görüp şans verirse teknik heyet bunu göze alarak yapacaklardır eminim. Eksikleri var ve bunları gözle görebiliyoruz. Ben Yabancı hakkının kaleciye harcanmasına karşıyım. O yüzden Aykut'da ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bize belki gelecek sezon maç kaybettirebilir ama eminim maçta kazandıracaktır. Bu sürecin sonunda çok iyi bir kalecide kazanabiliriz. Önemli olan bunu göze almak.

haklısın renktaş ben sadece francoya hain gözüyle bakılmasına karşıyım. yoksa aykut iyidir ve evet kaleci kesin türk olsun kontenjan açılsın

haklısın renktaş ben sadece francoya hain gözüyle bakılmasına karşıyım. yoksa aykut iyidir ve evet kaleci kesin türk olsun kontenjan açılsın

Hain gözüyle bakmak demeyelimde, daha çok beklentileri karşılayamamak diyelim. Çok sabredildiği kanaatindeyim ben Leo'ya. Bunlarda bizim taraftarlarımıza çok iyi dersler veriyor işte. Gelen herkez'den yüksek beklentilere girdiğimiz için oluyor. Bende bunu demek istiyorum. Aykut'dan kimse çok şey beklemesin. Ama o kadar kötü, berbat düzeydede değil.

leo giderken madrid taraftarı bayram etti resmen fiziksel olarak kaleci olarak doğmuş ama aksine yeteneksiz yine de madridde yıllarca oynadı fakat ne zamanlarda madrid eskiden bu madrid deildi bunu da unutmamak lazım ve yerine iyisini bulunca elden çıkardılar hemen gerçi geçen senede yedek kalıyordu madridin bu ivmesinin de 3 4 senelik olduğu düşünülürse leo kaliteli takım kalecisi deildir.

Hain gözüyle bakmak demeyelimde, daha çok beklentileri karşılayamamak diyelim. Çok sabredildiği kanaatindeyim ben Leo'ya. Bunlarda bizim taraftarlarımıza çok iyi dersler veriyor işte. Gelen herkez'den yüksek beklentilere girdiğimiz için oluyor. Bende bunu demek istiyorum. Aykut'dan kimse çok şey beklemesin. Ama o kadar kötü, berbat düzeydede değil.

işte o sabretmek duygusnun tam orta dozajı bizde çoğunlukta yok, yoksa rijkaarda bile kötü demezdi kimse.

cok iyi bi kaleci alamayacagimiza gore aykut ve ufuk yeter bize bugun de iyi oynadi aykut leo olsa kesin 2 tane yemisti

Özellikle Ömer Erdoğanın ofsayttan vurduğu bir kafa var

O andaki kurtarışıyla bazı şeyleri ispat etti

Dünya çapında bir yabancı kaleci alamıycağımıza göre Aykuta artık güvenilmeli

Yabancı kontejyanını kaleciye vermek şuan için salaklık. Aykut banko ol. Ama nolur çok çalış gözünü seveyim.

bence artık ş.liginde olamayacağımıza göre aykut ve ufuk içinde 1 seneyi feda etmemiz lazım. ufuk ve aykutu oynata oynata alıştırmamız lazım. önünde 2 sağlam defans olursa zaten alışırlar oynamya bence sorun da kalmaz. yabancı tercihini kaleciden kullanmak yersiz. Büyük takımların çoğu kendi alt yapılarından yetiştirdikleri oyunculara emanet ediyorlar kalelerini. Bu konuda çok kötüyüz türkiye olarak.

Aykut iyi bir kaleci değil. Leo'dan iyi hiç değil. Yan topları zayıf, bir kere çıkıp aldığını görmedim. Ayrıca defansla iyi anlaşamıyor, çıkıp çıkmamak arasında kalıyor, kaç kere sorun yaşadık. Degajları berbat. Cepheden de çok iyi sayılmaz, bkz. Sivas maçında elinden kaçırdığı top. Aynısını dün Ivankov kontrol etti mesela. Aykut'un en iyi yanı refleksleri. Müthiş refleks var adamda. Bir de zaman zaman iyi açı kapatıyor. Onun dışında vasatı geçmez kaleciliği. Ama Ufuk öyle değil. Bana kalırsa Aykut'ytan daha iyi, hem fizik hem de teknik olarak. Teknik kadronun tercihidir elbette.

Geri
Üst Alt