#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

doğru düzgün Ufuk'u izlemeyen adamlar Ufuk delisi olmuş :) daha Ufuk için çok erken Aykut gayet iyi kalecidir ;) Fenerbahçe'nin Volkan kazmasına gösterdiği sabırı biz Aykut'a gösterseydik şuan kalemiz gayet sağlamdı neyse sonuc olarak Aykut-Ufuk ve altyapıdan cıkacak kaleci yeter bize ama yok Aykut bir maç hata yaptıgında asacaksak adamı hiç fantazi yapmayalım alalım yabancı kaleci !

Yabancı kontenjanının kaleciden yana kullanılmasına karşıyım.

Adam 7-8 yıldır takımda. Sonuna kadar hakediyor 1 numara olmayı.

gs_aykut_ercetin.jpg

Gelecek sezon için yine kafamda soru işaretleri kaldı...

Bu mactan öncede dedim şimdide diyorum Ya Ufuk Ya En az mondi Kalitesinde Yabancı kaleci sart.

2. golde hatası büyüktü ama kalmasından yanayım.

Bu mactan öncede dedim şimdide diyorum Ya Ufuk Ya En az mondi Kalitesinde Yabancı kaleci sart.

Aynen katılıyorum,aykut topa çıkmayı hiç bilmiyor.bugün ilk golde adım hatası yaptı ceza sahası dışında plase gol yedi,ikincisinde zamanlama hatası.

Ufuğa biraz sabredelim hem biz hem milli takım süper bi kaleci kazanır.

Bugun olanlari yemin ediyorum ki dun makara seklinde yazicaktim, arkadaslar aradi yaziyi yarida birakip ciktim.

Daha oncede yazdim, eger 1. kaleci Aykut ise baska bir Avrupa hezimetine ugramadan cekilelim ve sampiyonlar ligini kovaliyalim.

Ah su zamanlama hatalari yokmu hasta ediyor beni.

Çok istikrarlı bir yedek.Takdir edilir.Yıllardır aynı hataları yapabiliyor.

Hiç bi zaman as kaleci olamayacak bir kalitede.

bugun bu golu yiyen gelecek sezon on elemelerde kritik gol yer arkadas bu boyle

Galibiyetin hayirli yani. Ayutun 1. kaleci olamayacagi tescillendi. ya Ufuk ya yabanci.

Aykut böyle rahat bir maçı bile kaldıramadı , seneye kritik maçlarda kimbilir ne hatalar yapar ... Bir kere Aykut' un yan toplarda çok büyük eksikliği var . Tüm yan toplarda çizgiden ayrılmadan yerinde bekliyor . Tüm yan toplarda yüreğimiz ağzımızda dua ediyoruz , rakip gelipte kafa vurmasın diye . Her seferinde dönüp dönüp Aykut 1.kaleci olmalı diyorlar ama malesef Aykut' ta en ufak bir gelişme yok . Ancak Uzaktan çekilen toplarda artislik kurtarışlar yapsın , bir tek bildiği o . Umarım seneye 1.kalecimiz hatalarıyla , sevaplarıyla Ufuk olur . Ama Aykut' un birinci kaleci olduğu Galatasaray'ın Allah Yardımcısı olsun...

Tamam Aykut 2.golde çok büyük hata yaptı.Ama o golde en büyük hata Sabri'ye aittir.70 metreden top geliyor ama Sabri hava topuna çıkıp,vurmasa bile rakibi bozacağı bir pozisyonu mevcutken izlemekle yetindi.Olaya tek hata ile bakarsak Aykut'a ayıp etmiş oluruz.Hatalar zinciri var son golde.

Tamam Aykut 2.golde çok büyük hata yaptı.Ama o golde en büyük hata Sabri'ye aittir.70 metreden top geliyor ama Sabri hava topuna çıkıp,vurmasa bile rakibi bozacağı bir pozisyonu mevcutken izlemekle yetindi.Olaya tek hata ile bakarsak Aykut'a ayıp etmiş oluruz.Hatalar zinciri var son golde.

Iste kalecinin mac kurtarmasi bunun gibi bisey. Aykut bu vasifa sahip bir kaleci degil.

Sabri Veyseli nasıl bozsun ki ! Sabri zaten hava toplarına hakim değil. İyi kaleci çıkar alır o topu.

Geri
Üst Alt