Cevap: #1 Aykut Erçetin
Bırakın da adam oynasın düzenli olarak. 5-6 maç oynadı 1 tane hatalı gol yedi hemen Aykut çık kaleden bilmem ne. Franco her maç yiyiyordu bu gollerden. O zaman sesiniz çıkmıyordu.
-Sivas maci, sektirdigi bir top ve gol. Uzun zamandir yeni yeni forma giymeye basladi diye, ben ve bir kac kisi disinda fazla kimsenin sesi cikmadi.
-Diyarbakir macinda kale direklerinin yaklasik 0.5-0.75 metre uzagindan gecen bir topa cikmayip bir hatali gol daha yedi, zira skor 4-1 oldugu icin yine ben ve bir kac kisi disinda fazla kisiye batmadi.
Dunku macta, ceza sahasi disindan plase ile gol yedi. Akabetinde bir hatali gol daha. Bu sefer cok konusuldu, zira mac kayip gitti.
Uzun lafin kisasi senin bahsettigin 5-6 macta bir hayli fazla hata yapti.
Steaua maclari, Turkiye kupasi maclarindada yedigi hatali gollerden ciddi zararlarimiz oldu. Hatta bizi Sivas deplasmaninda sampiyonluktan bile edebilirdi, neyseki Kalli'nin eseri Arda show yapti o macta.
Madem Turk Turk diye tutturuyoruz, o zaman dogru Turklerle yola devam edilmeli.
Ufuk yerinde bir hamle idi, Trabzon'lu Onur kendini kanitladi, Kayseri'nin Altay'dan sezon basi transfer ettigi Gokhan Degirmenci abartisiz Onur'dan daha kaliteli, 4-5 kez izledim.