#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykut, Leo'dan sonra kaleye 2. kez geçtiğinde de söyledim. Dün ki gollere bakarak söylemiyorum bunu.

Eğer Aykut ile devam edersek seneyi de yine çöpe atarız.

bugün tribünlerin yumruk şova çağırdığı tek Galatasaraylıydı..

Bide maç oynanırken 2. yarı kale arkasında emre aşık ısınırken taraftara 3lü çektirdi..

Steau maçında top büyük bir şansızlıkla rakib oyuncunun k..çına çarptı ve döndü gol oldu daha sonra kaleye Santis geçti 1 sene çöp oldu. Gene aynısı olsun istemiyorum ben.

Steau maçında top büyük bir şansızlıkla rakib oyuncunun k..çına çarptı ve döndü gol oldu daha sonra kaleye Santis geçti 1 sene çöp oldu. Gene aynısı olsun istemiyorum ben.

haklisin ahmet te bu aykutta hic guven vermiyor yahuuuu

ufuk olsa daha iyi degilmi?

Aykut u 1 maçlık performansı kötü diye adını kötü kaleci diye adını çıkarmamız yanlış olur ;)

Bırakın da adam oynasın düzenli olarak. 5-6 maç oynadı 1 tane hatalı gol yedi hemen Aykut çık kaleden bilmem ne. Franco her maç yiyiyordu bu gollerden. O zaman sesiniz çıkmıyordu.

Eskiden çizgiden çıkmazdı şimdi olduk olmadık her yerde çıkıyor.

Aykut kalsın ama en azından yazın şu avrupa ön elemerinde fln ufuk bi denensin Ufuk çok yetenekli.

Bi de ufuk denensin son hafta bakalın o nasılmış ufukda yaramazsa maalesef yine yabancı kaleci alınır :S

Bırakın da adam oynasın düzenli olarak. 5-6 maç oynadı 1 tane hatalı gol yedi hemen Aykut çık kaleden bilmem ne. Franco her maç yiyiyordu bu gollerden. O zaman sesiniz çıkmıyordu.

-Sivas maci, sektirdigi bir top ve gol. Uzun zamandir yeni yeni forma giymeye basladi diye, ben ve bir kac kisi disinda fazla kimsenin sesi cikmadi.

-Diyarbakir macinda kale direklerinin yaklasik 0.5-0.75 metre uzagindan gecen bir topa cikmayip bir hatali gol daha yedi, zira skor 4-1 oldugu icin yine ben ve bir kac kisi disinda fazla kisiye batmadi.

Dunku macta, ceza sahasi disindan plase ile gol yedi. Akabetinde bir hatali gol daha. Bu sefer cok konusuldu, zira mac kayip gitti.

Uzun lafin kisasi senin bahsettigin 5-6 macta bir hayli fazla hata yapti.

Steaua maclari, Turkiye kupasi maclarindada yedigi hatali gollerden ciddi zararlarimiz oldu. Hatta bizi Sivas deplasmaninda sampiyonluktan bile edebilirdi, neyseki Kalli'nin eseri Arda show yapti o macta.

Madem Turk Turk diye tutturuyoruz, o zaman dogru Turklerle yola devam edilmeli.

Ufuk yerinde bir hamle idi, Trabzon'lu Onur kendini kanitladi, Kayseri'nin Altay'dan sezon basi transfer ettigi Gokhan Degirmenci abartisiz Onur'dan daha kaliteli, 4-5 kez izledim.

vay ne aykutmuş bee..adam galatasaray kurulduğundan beri yedek kaleci hala 1. kaleci olamamış orada torpillemi kalıyor anlaşılır gibi değil,ve hala taraftarımız aykut geçsin kaleye diyor.yahu aykut her maçında hatalı gol yiyor bir tane zekice topa çıktığını aldığını gören varmı kurtardıkları üstüne çarpıyor yaa bunu nasıl göremiyorsunuz?kaleci zeki olacak kurnaz olacak ondan sonra plonjon yapacak..aykuttan cacık olmaz yazın bunu bir yere seneye aykut olursa kalede şampiyon olamayız,buna kalıbımı basarım...

yahu bu aykut değilmi skibbe ile sezon bası yuhalanan kovulması istenen kalecimiz

bence aykut'un le franco'dan tek farkı türk olması

ama her an bir leo franco'luk yapacak potansiyele sahip ve ne zaman patlayacağı belli olmayan bir saatli bomba

Geri
Üst Alt