#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

geberene kadar yedek kalacaksın koçum kendini kandırma...

adamların kalaecisi tek başına maç kazandırır, bizimkinin haline bak mahalle kalecisi...

sen kim GS kim...

Aykut hakkında

Bursaspor maçından sonra yazılanlarla bu maçtan sonra yazılanlar arasında

bir takım mesafeler olduğu aşikar.

Taraftar olarak biz de ne istediğimizi bilmiyoruz demekki.

bir kaleci 7 senedir yedek kalır mı 7 sene... başka bir takımda var mı böyle uzuuun süre yedek kalan başka bir kaleci? bilen varsa söylesin merak ettim...

Sabri Veyseli nasıl bozsun ki ! Sabri zaten hava toplarına hakim değil. İyi kaleci çıkar alır o topu.

Arkadaşım golde Veysel'e topu kim aktardı ? Top oraya nasıl geldi tekrar izle istersen ? Sabri o pozisyonda napmış ?

İlk golde çok zayıftı. Aykut bizi hiç bir yere taşıyamaz. Tafferel ve UEFA kupası final maçını hatırlayın. Öyle bir kalecimiz olmadığı sürece Avrupa'da istediğimizi alamayız. Bu takımın seneye kaleci sıkıntısına tahammülü yok. Bilemiyorum yabancı kontenjanını nasıl ayarlarlar ama Akinfeev gibi herkesin güveneceği bir isme ihtiyacımız var. Malesef bu isimlerden de dünyada pek yok.

yok yok size haktır aykut gibi bir kaleci..alın tepe tepe kullanın sezon başından beri pardon yıllardan beri aykut bu kaleyi hakediyor diyenlere lafım..2+2 ...5 değilse aykutta kaleci maleci değildir arkadaşlar..

Zaten son 2-3 haftada şişirilmesi yanlış Aykut'un. Aykut o kadar yazılıp çizildiği kadar iyi bir kaleci değil. Hemen gaza gelip, Aykut'u süper kaleci ilan edenler düşünsün. Aykut denince aklıma Steaua Bükreş maçı geliyor. Leo Franco'nun fener maçında yaptığından 100 kat daha kötü bir hatadır o. Takımın şampiyonlar ligi şansını resmen tek başına bitirdi.

Volkan Demirel'de hatalı gol yiyor. Yabancı kaleciye hayır ve Aykut'a devam...

Buraya kadarmis aykutcum.

Leo bile yapmiyordu bu tür hatalari.

leo zaten hic maci kaybettiren hata yapmamisti, su fenerle olan maclar haric.

Ama iste mac kazandirdigi da hemen hemen hic olmuyordu.

Arkadaşlar saçmalayın. Her hatalı golde kalecimi yollucaz (Leo ayrı o bir sürü hatalı gol yedi) Aykut çok iyi kaleci ilk golde hatası vardı 2. golde yapabiliceği birşey yok.

Her hatalı gol yedigimizde kaleci yollamıcaz Her golu hatalı yiyen kaleci yollucaz;)

Dilimde tüy bitti yaza yaza 2-3 mac iyi oynadı diye eldekide (leo) olunca aykutu ilah zanneden arkadaslara diyorum beni haklı cıkarttıgı icinde aykuta tesekkürler.

Ufuk hatalı gol yesin eyvallah ama aykuta yok aykut o krediyi bitireli cok oldu.

18 in ordan yerden plase gol yiyorsan o kaleye gecme hiç

Her hatadan sonra gelip buraya kadar yazmak doğru değil bence. Petr Cech diye bir kaleci vardı hatırlarsanız bizim maçta nasıl hata yapmıştı, o hata sonucunda takım elendi. Fakat o hata onun kalitesinden asla birşey kaybettirmedi. Milli takımda da oynamaya devam etti.

Aykut'ta devam edecek seneye inşallah.

22 yaşında olsaydı deneyelim derdim, hatalı gol yer elbet ama öğrenir diye..

lakin bazı şeyler için geç, galatasarayda yanlış yaptı, aykutta..

Ufuk'u her maç oynatıp alıştırmak lazım, hatalı gol o da yiyecektir ama en azından daha genç..

o 2. goolü nasıl yedi anlamadım. O yediğinde benim gözüm filelere takılı kaldı..

Her hatalı gol yedigimizde kaleci yollamıcaz Her golu hatalı yiyen kaleci yollucaz;)

Dilimde tüy bitti yaza yaza 2-3 mac iyi oynadı diye eldekide (leo) olunca aykutu ilah zanneden arkadaslara diyorum beni haklı cıkarttıgı icinde aykuta tesekkürler.

Ufuk hatalı gol yesin eyvallah ama aykuta yok aykut o krediyi bitireli cok oldu.

Arkadaş işi çözmüş, darısı diğerlerinin başına.

Genç yetenek arayanlara :animation:

01.jpg

18_259403_23FAN12UFUK.jpg

Ufuk neden hala oynatılmıyor anlamış değilim.

Geri
Üst Alt