#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

S.Bükreş karşılaşmasında da yakmıştı bizi... Hemen geri dönüşüme gönderilmeli.. Kendisine ve çevresine çok zarar veriyor..

kimileri tek başına maç alır volkan ve hakan arıkan, kimileride 9 sene yedek bekler işte bunun gibi...

2. ligde bile 3. kaleci olursun sen...

Allahını seviyorsan git bu takımdan.Sende biliyorsun sevmediğimizi.Sende biliyorsun,Orkunun bile senden daha iyi olduğunu.Hadi git durma artık.Kanser ettiniz bizi

Maçın can sıkıntısıyla demiyorum bunları önceden belirteyim.Ben bu adamı Steau bükreş maçı sonrası sildim kafadan.Sevemiyorum beğenemiyorum oynadığı oyunu.

Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan, Aykut git bu takımdan...

abi bir insan kendini 7 yıl geliştiremiyorsa ve her yan topu sıkıntılı ise kaleci falan değildir.Bükreş maçları sonrası göndeirlmesi gerekirdi.

Su mesajımı bulsamda koysam kalede aykut savunmada servetle baslıcaksak gelecek seneye hic baslamıyalım tffye basvuralım hemen öbür seneye gecelim diye yazmıstım biraz hocayada kızıyorum ama belki oda alın işte bana verilen topcular diye gösteriyomu napıo onuda anlamadım

Aykut, 8 sene geçti ama sen hala yan toplarda kendini geliştiremedin.

Ne olur artık git.Yalvarıyorum sana.Seni halı saha maçlarında bile oynatmazlar.

Bu adamdan kaleci olursa cümle alem beni opsun. Anlamıyorum neden Ufuk a sans tanımıyoruz hic degilse fizigi var ayı gibi masallah

Sen kaleciysen varya........ Ulan bi yan topa da çık al bee...

Aykut'a verilen şans kimseye verilmedi.Olsaydı şimdiye dek 50 kere olmuştu.Şunu öğrendik ki kaleciye şans verilmez,kaleci kaleyi alır.

sanırım yan toplara çıkmamaya yemin etmiş. kendisini tsubasa filmlerinde zannediyor.ya da doktor yan toplara çıkmasını yaskladı. yoksa başka türlü açıklayamıyorum durumunu. kendisi bize bir şampiyonlar ligine mal oldu. hala bu kaleciye şans verilmeli diyen kişiler vae mı. bence bunlar tez zamanda düşünce suçundam içeri atılmalı. kendisine verdiğimiz şansı de sanchise verseydik şimdi o taffarel, mondragon, simoviçlerin arasındaydı. yönetim daha sen uyu. kanatlara futbolcu ara.

yan toplarda 0 ne bicim kalecisin sen arkadas yan topa cikayimmi cikmayayimmi diye düsünüyor adam ee haliyle cikmiyor golü yiyoruz aykut dan bundan sonra bisey olmaz en iyisi ufuku oynatalim belki bseyler olur ufuk tan

Vizyonun olsaydı 10 senedir yedek beklemeyi kabul etmezdin. Kenini geliştirme adına hiç bi şey yok. Sayende şampiyonlar ligine gidememiştik şimdide sayende turu zora soktuk. Yazıklar olsun sana. Umarım bi daha kalede seni görmem

Savunulacak hiçbir tarafı kalmadı. Son maçı olmuştur inşallah.

Bu herif kaleciyse ben birşey bilmiyorum yeter artık ya 2002'den beri yedek olan kaleciden ne bekliyorsunuz!

Geri
Üst Alt