#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Galatasaray'ın her zaman kalecisi sağlam olmuştu,Simovic,Tafarel,Mondi ama Mondi'den sonra ne yazık ki biz o boşluğu dolduramadık..Morganla dalga geçerdik adam Napoli'de nefis bir sezon geçirdi keşke şimdi Morgan olsa..

Dalga gecenler utansin derdim de, Napoli yakasini birakmadi. De Sanctis butun bir sezon onunde ayni oyuncularla 2 mac oynamadi. Buna ragmen Galatasaray ruhuna, Galatasaray karakterine ve bir kaleci olarak Galatasaray'a cok uygun bir oyuncu oldu. Hamburg macinda herkez adama salladi fakat ilk mactaki kurtarislarini kimse akila getirmedi.

İlk golde suçu yok. Rahat şekilde vuruyor rakip. Auta giden top, galiba Hakan Balta'ya çarpıp içeri giriyor.

İkinci golde de suçu yok. O adam o kadar rahat kafa vuruyorsa, gerçekten suçu yok. Ayrıca Rijkaard Efendi futboldan çok anlıyor ya, arka direğe adam koymuyor. Arka direkte adam olsa, o golü yemeyecektik belki de.

ters spinle altipas icinden gecip arka direge giden her top kaleci hatasidir.

Hayatinda korner atmisligin varmi gercek sahada? Cok ciddi soruyorum

Ha bir de sunu anlat, adamin alti pas cizgisinden vurdugu, kalenin 3/4 luk enine duzleminden girerse arka direkteki adamla ne alakasi var pozisyonun?

o top kalenin arkasindan u donusu yapip mi gidiyor kafa vuran adama.

Allah akil fikir versin diyorum, su pozisyonda Aykut u degilde Rijkaarda suc bulman inanilmaz bir art niyettir cunku futbol bilginin bu kadar az olduguna inanmiyorum.

Aykut kardeşim reykard hala senin Galatasarayın birinci kalecisi olamayacağını taraftara o güveni veremediğini anlayamadı.Bu gidişle anlayacağıda yok.Senden nacizane ricamız reykarda bizzat gidip hocam benden birinci kaleci olmaz Galatasaraya ya kaleyi ufuğa ver ve ne olursa olsun onda ısrar et yada onada güvenmiyorsan bir kaleci iste yönetimden demen.bilmiyorum çok şey mi istiyoruz.Sen söylersen belki anlar.Kendi kendine anlayacağı yok.Galatasaray taraftarına böyle bir kıyak yaparsan minnettar kalacağız inanki.Reykard reykard dedik adam daha bir kaleci meselesini halletmeyi bile beceremedi..Daha oyun sistemini oturtcakta Galatasaray doğru düzgün top oynayacakda.ölme eşşeğim ölme beni dağlarda koma.

Aykut'un sucu yok ha :)

Top sol ust catala giderken Aykut'a daha avantaj saglayacak sekilde carpip hafif saha kaydi. Bu yuzden soru su olmali; top uzanilmayacak bir yere giderken bir oyuncuya carpip Aykut kendisine daha da yaklasan topa bile uzanamadiysa eger, carpmasa ondan daha uzaklasip catala gidecek olan topa nasil uzanacakti?

Aykut'un gollerde sucu olmadigini iddia edenler bu soruya bir aciklik getirirse sevinirim.

Aykut geçme artık şu kaleye. Senin kadar korkak kaleci görmedim. Her top sana geldiğinde dehşete kapılıyoruz be. kaç yaşına geldin zaten vizyonun olsa bunca sene yedek kalmayı göze almazdın.

kova. bildigin kova. yillarin daimi yedegi. artik pes. olmuyor. zorlamaya gerek yok.

İlk mesajım senle ilgili olduğu için bile üzüntü duyuyorum. Bir daha asla adının başında "#1" görmemek dileğiyle (en azından GS forması giyerken)...

s.bükreş maçından hiçbir ders almadığımızın göstergesi, o maç da 2-2 bitmişti aykut sağolsun, kaleye odunu koy belki daha çok işe yarar, ben böyle saçma bir kadro görmedim hele hepsini aynı 11'de toplama başarısı gösteren rijkaard gibi bir adam olunca acılarım daha da artıyor, ya bende bir anormallik var ya da rijkaard'da takıma bak aykut-sabri-m.sarp-barış-ayhan-m.batdal pes yani pes el-insaf arkadaş, bir takım taraftarına da bu kadar aleni şekilde hakaret edilmez ki!!!

Skibbe zamanında Steau Bükreş maçından sonraki dönemde gönderilseydi bunlar hiç olmayacaktı. Yıllardır söylüyorum söylemeye devam edeceğim Aykut'ta en ufak gelişme yok, Kimler geldi kimler geçti kimseden en ufak birşey öğrenmedi Aykut değil Galatasaray'ın Anadolu takımlarının bile kalesinde olacak nitelikte bir kaleci değil.

yeter artik, golde yine hata onda, ne kadar defansin hatasi olsa bile, steau maclarinda aykut yuzunden cl olmustuk, insallah bu kez oyle olmaz, ciddi ciddi iyi bir kaleci lazim 3 senedir guven vermiyor diyoruz dinleyen yok !!

O golü amatör kalecilik yapmış biri yemez.Sonra aynı kaleci inanılmaz bir gol çıkardı.Geçen sene Bursa maçında süper oynadı Aykut.Bana göre Aykut forma zora girince müthiş toplar çıkarıyor fakat işte maç 2-0 zaten bizde başka kaleci Ufuk var formam garanti dediği anda saçmalıyor.İstemiyorum ben kardeşim böyle kaleci.Yenmeyecek golü yemeyeceksin arkadaş ya!

İstikrarsız.Öyle ki maç içinde bile değişebiliyor ruh hali. :) Kaleni emanet edersin,ama birinci kalecin sakat veya cezalı iken ;)

Yerden üstüne gelen topta topa yatan bir kaleci. Ben ne diyeyim ki sana, daha bunu bilmiyorsan. Yol yakınken Aykut dışında herhangi bir Türk kaleci alınıp, bu adam yollanmalıdır. Nokta. Kim olacak derseniz üstüne gelen topa yatmayan herhangi bir kaleci olabilir. Sinan Bolat'ı hiç izlemedim, izleyenler kötü diyor, Aykut'tan kötü olacağını sanmıyorum. Gelsin kötüyse Ufuk oynasın, yeter ki görmeyeyim şu adamı. Bana istediği kadar kurtarış yapsın Aykut. Bıktım şu adamın basit hatalarından. Bıktım yahu.

O kadar yavaş ve üstüne geldiki topu,o golü bir kalecinin yemesi imkansız,bakın kaleci diyorum.

o topu ben kurtarırıdım beyler açık konuşuyorum.

Cok söyledim, bir daha söyleyim: Sinan Bolat. TT Arena bu, boru degil.

Geri
Üst Alt