#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Sırf Galatasaray'da olmak için ve resmen yatarak parayı götürdün kral oldun..

Ne veriyorsun ne?

Anında yollarım ben olsam bu nedir ya!

Galatasaray'ın 1. kalecisi olacak seviyede hala değil, ve kendini niye geliştiremiyor anlamak mümkün değil.

Aykut,

allah askina, zaten kornerlerde topa cikmiyorsun, neden ikinci direge adam dikmiyorsun???? cok mu zor. Dikkat edin, ilk direkta adam var, ikinci direk bos. Eger bir kisi orda dursaydi, aykut hatali olsa bile, o ikinci golu yemezdik.

biz su amator halimizde bile kornerlerde, ilk direk, ikinci direge adam dikeriz. ne deyim sana be aykut....

Taraftarın kurban arayışı devam ediyor. Rijkaard ve orta saha düzelmeden, her kaleci aynı muameleyi görecek.

Taraftarın kurban arayışı devam ediyor. Rijkaard ve orta saha düzelmeden, her kaleci aynı muameleyi görecek.

Ayaklarından çivilendiği için çıkınca günah oluyor Aykut'a göre böyle yediğimiz goller burdan köye yol olur..

Aykut yeni transfer değil onun ne olduğunu biliyoruz da yorum yapıyoruz!

Bir türlü ısınamadım..

Eleştirilerin byük kısmına katılmıyorum...Karalamaların ise tamamını kınıyorum...

Açın dünkü maçta yediğimiz golleri tekrar izleyin.

İlk golde serbest vuruşu kullanan adamın 3 metre sağında bomboş bir adam var...Kimse de demiyor ki o aga orda ne iş yapar ...Nitekim atışı kullanan oyuncu yandakine topu çıkarıyor herifte babasının tarlasında yürür gibi çakıyor müdahale eden yok anca şut atıldıktan sonra kıçlarını dönüp topun yönünü değiştirsinler...

İkinci golde de benzer şekilde adam geriden gelip elini kulunu sallaya sallaya vuruyor kafayı...Sen adama o kadar rahat vuruşlar yaptırırsan kaleci ne yapsın...

Bizim milletin tipik özelliği: Neticede golleri yiyen kim Aykut... O zaman vur abalıya!! Hiç sorunlara makro pencereden bakmak yok...

Eleştirilerin byük kısmına katılmıyorum...Karalamaların ise tamamını kınıyorum...

Açın dünkü maçta yediğimiz golleri tekrar izleyin.

İlk golde serbest vuruşu kullanan adamın 3 metre sağında bomboş bir adam var...Kimse de demiyor ki o aga orda ne iş yapar ...Nitekim atışı kullanan oyuncu yandakine topu çıkarıyor herifte babasının tarlasında yürür gibi çakıyor müdahale eden yok anca şut atıldıktan sonra kıçlarını dönüp topun yönünü değiştirsinler...

İkinci golde de benzer şekilde adam geriden gelip elini kulunu sallaya sallaya vuruyor kafayı...Sen adama o kadar rahat vuruşlar yaptırırsan kaleci ne yapsın...

Bizim milletin tipik özelliği: Neticede golleri yiyen kim Aykut... O zaman vur abalıya!! Hiç sorunlara makro pencereden bakmak yok...

2.gol nasıl hata değil ki herkes izliyor çıkıp yumruğunu vuramaz mı?

Volkan Demirel'de kaleci kardeşim ya...

Volkan olmasa Fener hezimete uğrardı,biz Aykut olmasa turu sıkıntıya sokmazdık bu kadar basit..

İlk golde suçu yok. Rahat şekilde vuruyor rakip. Auta giden top, galiba Hakan Balta'ya çarpıp içeri giriyor.

İkinci golde de suçu yok. O adam o kadar rahat kafa vuruyorsa, gerçekten suçu yok. Ayrıca Rijkaard Efendi futboldan çok anlıyor ya, arka direğe adam koymuyor. Arka direkte adam olsa, o golü yemeyecektik belki de.

İkinci golde Aykut'un da hatası var, o topu çıkarabilecek Galatasarayın 1. kalecisi. Kafayı vuran Bierhoff ta değildi, çıkarılması mümkün olmayan bir top ta değildi.

O yüzden maksat kurban aramak değil, hatalarından ders çıkarmalarını istemek.

Geliştirsinler kendilerini, hepimize yazık günah.

İkinci golde Aykut'un da hatası var, o topu çıkarabilecek Galatasarayın 1. kalecisi. Kafayı vuran Bierhoff ta değildi, çıkarılması mümkün olmayan bir top ta değildi.

O yüzden maksat kurban aramak değil, hatalarından ders çıkarmalarını istemek.

Geliştirsinler kendilerini, hepimize yazık günah.

Hata olabilir de, defansın hatası daha büyük. Arka direğe adam koymayan Rijkaard'ın hatası daha büyük. Neill falan yerleşememişler defansta. 3 tane adamımız arka arkaya dizilmiş ve etraflarında rakip oyuncu yok.

Yahu halaaa Aykut'u mu savunuyorsunuz.

8 yıldır kaleyi koruduğu maçlarda kale çizgisinden çıkmayan şu adamı.

Dünkü 2. gol bariz ama bariz onun hatasaıydı. Hemen önünde bomboş bir alan ve rakip oyuncu varken kaleci eğer kale çizgisinde duruyorsa bıraksın emeklilik kararı alsın. 2 gün önce Volkan'ı da gördük dün de BJK kalecisini de gördük. İkisi maçı kurtardı bizimki sadece seyretti. SOnuç ortada.

İki tane adamımız var boşta, sanarsın forvet bizimkiler.

aykut.jpg

Yine de Aykut topu çıkıp yumruklasaydı ya da hiç çıkmasaydı tereddüt ediceğine pozisyonunu korusaydı adam gibi uçsaydı o pozisyon gol olmazdı.

2.gol nasıl hata değil ki herkes izliyor çıkıp yumruğunu vuramaz mı?

Volkan Demirel'de kaleci kardeşim ya...

1- Volkan dediğin insan azmanı kaç sezondur ilk 11 çıkıyor?

2- Biz Volkan'ın ayağının altından kaçırdığı geri pasların gol oluşunu da çoook seyrettik. Armut bile 1 günde yetişmez...

Sırf laf olsun diye eleştirmeye karşıyım ben. Olayı tüm boyutlarıyla ele almak lazım. Dünkü skorun sorumlusu Aykut değil tüm takımdır...

adam hayatinda hangi yan topa cikmis ki buna ciksin.onu bosken bir kaleci cikip topu alacak kabiliyette degilse her gelen ortada %50 sansin olur ya rakip vurur,ya sen.kalede aykut varsa yan toplardan gol yememek duz mantikla %50 gibi bir oran ki gol kacinilmaz.biz gonderelim super ligde barinamaz bu kadar iddaaliyim.

1- Volkan dediğin insan azmanı kaç sezondur ilk 11 çıkıyor?

2- Biz Volkan'ın ayağının altından kaçırdığı geri pasların gol oluşunu da çoook seyrettik. Armut bile 1 günde yetişmez...

Sırf laf olsun diye eleştirmeye karşıyım ben. Olayı tüm boyutlarıyla ele almak lazım. Dünkü skorun sorumlusu Aykut değil tüm takımdır...

Hep dedim tekrar diyorum bu kadar sene yedek kalan kaleciden hayır gelmez!

Galatasaray'ın her zaman kalecisi sağlam olmuştu,Simovic,Tafarel,Mondi ama Mondi'den sonra ne yazık ki biz o boşluğu dolduramadık..Morganla dalga geçerdik adam Napoli'de nefis bir sezon geçirdi keşke şimdi Morgan olsa..

Güvenmekle filan alakasi yok bunun. Ufuk su an fazla güven vermese de yetenegi hemen belli oluyor. atletik, risk alan, cikmayi bilen bir kaleci. aykut tam tersi sicrama yetenegi sifir, korkak, cikmayi bilmeyen tam bir cizgi kalecisi. bunun onca örnegini görmüsken rijkaard nasil hala bu adamai kaleye koyar aklim almiyor. bu adamin cizgide beklemesi yüzünden daha kac gol yememiz lazim??? yeter artik ya. rijkaard da bukadar basit isleri göremeyecekse birakalim bu isi.

İlk golde suçu yok. Rahat şekilde vuruyor rakip. Auta giden top, galiba Hakan Balta'ya çarpıp içeri giriyor.

İkinci golde de suçu yok. O adam o kadar rahat kafa vuruyorsa, gerçekten suçu yok. Ayrıca Rijkaard Efendi futboldan çok anlıyor ya, arka direğe adam koymuyor. Arka direkte adam olsa, o golü yemeyecektik belki de.

Aykutun suçu var o golde ama bana kalırsa %70 defans suçlu.Komple defansa çekilmişiz adam bomboş pozisyonda golü atıyor.Birbirini mi tutuyor bunca adam anlamak güç.

Geri
Üst Alt