Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.835
- 0
- 311
Cevap: #1 Aykut Erçetin
Sana yorum bile yok. Şu forumu oku ve utan .
Sana yorum bile yok. Şu forumu oku ve utan .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın kurban arayışı devam ediyor. Rijkaard ve orta saha düzelmeden, her kaleci aynı muameleyi görecek.
Eleştirilerin byük kısmına katılmıyorum...Karalamaların ise tamamını kınıyorum...
Açın dünkü maçta yediğimiz golleri tekrar izleyin.
İlk golde serbest vuruşu kullanan adamın 3 metre sağında bomboş bir adam var...Kimse de demiyor ki o aga orda ne iş yapar ...Nitekim atışı kullanan oyuncu yandakine topu çıkarıyor herifte babasının tarlasında yürür gibi çakıyor müdahale eden yok anca şut atıldıktan sonra kıçlarını dönüp topun yönünü değiştirsinler...
İkinci golde de benzer şekilde adam geriden gelip elini kulunu sallaya sallaya vuruyor kafayı...Sen adama o kadar rahat vuruşlar yaptırırsan kaleci ne yapsın...
Bizim milletin tipik özelliği: Neticede golleri yiyen kim Aykut... O zaman vur abalıya!! Hiç sorunlara makro pencereden bakmak yok...
İkinci golde Aykut'un da hatası var, o topu çıkarabilecek Galatasarayın 1. kalecisi. Kafayı vuran Bierhoff ta değildi, çıkarılması mümkün olmayan bir top ta değildi.
O yüzden maksat kurban aramak değil, hatalarından ders çıkarmalarını istemek.
Geliştirsinler kendilerini, hepimize yazık günah.
2.gol nasıl hata değil ki herkes izliyor çıkıp yumruğunu vuramaz mı?
Volkan Demirel'de kaleci kardeşim ya...
1- Volkan dediğin insan azmanı kaç sezondur ilk 11 çıkıyor?
2- Biz Volkan'ın ayağının altından kaçırdığı geri pasların gol oluşunu da çoook seyrettik. Armut bile 1 günde yetişmez...
Sırf laf olsun diye eleştirmeye karşıyım ben. Olayı tüm boyutlarıyla ele almak lazım. Dünkü skorun sorumlusu Aykut değil tüm takımdır...
İlk golde suçu yok. Rahat şekilde vuruyor rakip. Auta giden top, galiba Hakan Balta'ya çarpıp içeri giriyor.
İkinci golde de suçu yok. O adam o kadar rahat kafa vuruyorsa, gerçekten suçu yok. Ayrıca Rijkaard Efendi futboldan çok anlıyor ya, arka direğe adam koymuyor. Arka direkte adam olsa, o golü yemeyecektik belki de.