#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

bak futbol basit bi oyun reis,adamları morali iyice bozulmuştu,sürekli atak halindeydik goller kaçırıyorduk,ilk golü yedikten sonra her zamanki gibi panikledik, işler tamamen değişti,yani ilk o saçma golü yemeseydi öteki pozisyonlarda olmayacaktı,ok:D

bak futbol basit bi oyun reis,adamları morali iyice bozulmuştu,sürekli atak halindeydik goller kaçırıyorduk,ilk golü yedikten sonra her zamanki gibi panikledik, işler tamamen değişti,yani ilk o saçma golü yemeseydi öteki pozisyonlarda olmayacaktı,ok:D

Tamam öğrettiğin için teşekkürler.Senelerdir kulübünüze hizmet etmiş bir adamı bu kadar güzel harcıyorsunuz,bravo.

Yan toplarda çok kötü biraz iyi olsa kalede sorun olmaz.

iyi bir kaleci değil.güven vermiyor.her yan top diken üstündeyiz.galatasaray kalesi mümkün değil emanet edilmez.fark dört olana kadar içe huzur gelmiyor valla.ne kadar zor birader kalecisi güven vermeyen takım taraftarı olmak.ne yapacağı belli değil.olmadık topu çıkarıyor en olmadık topuda içeri buyur ediyor.kimsenin umrunda olmayan maçta harikalar yaratıyor en lazım maçta kabul günü düzenliyor.reykard bunu nasıl farketmiyorda hababam debabam fırsat veriyor anlamıyorum.olmuyor işte ne uğraşıyorsun.

Her maç hatalı bir gol yemek zorundamısın AYKUT!

Bu sene bu topic coşar yönetim kaleci transferi yapmayacak kafayı sıyıracağız..

Bu adamı bu sene taraftar yakacak belli oldu.

bjk kalecisi hakanı niye almadıkki.aykuttan beş gömlek daha üstün çocuk.ufuğu köreltecek bu reykard anlaşıldı.baptista yı almışız eğer doğruysa.kaleci aykut santrofor baptista.atar yer spor olacağız bu sene.ençok iyi toplar çıkarmaya başladığı anlarda tedirgin oluyorum çünkü akabinde mutlaka bir tuhaflık yapıyor.takımın antremanına gidip seyretmek lazım aslında.çünkü bişekilde ufuktan daha iyi kaleci olduğuna inandırmış reykardı.maçta nekadar saçmalarsa saçmalasın reykard dön dolaş yine aykuta veriyor kaleyi.tek çare aykutu satmak bence.aykutun kaleye geçme tehlikesi ancak böyle berteraf edilebilr.kadroda kaldıkça saçbaş yolmaya devam edeceğiz.

Hakan arıkanda 27 yaşında daha yeni yeni forma buluyor. Rüştünün sakatlığında ve aykuttan daha fazla maç yapmış şuana kadar. Ve 8 tane gol yediğinde gönderilmedi. Biz neyi bekliyoruz benim gözümde hakan şuana kadar sadece 2 maç kurtarmıştır. Aykut ondan daha iyidir sadece eksik olan fazla maç yapmamasıdır.

Herkez ufuk ufuk ufuk diyor. Acaba kaç kişi izledi. Antremanlarda ufuk iyiyse rijkaard salak mı ilk maç hata yapan birini kaleye koysun. Kötüyü kaleye koysun. Şundan adam gibi eminim. Aykut harcandığı gibi 2 golde oda harcanırdı. Fenerbahçe maçında bile 90 çivilenmiş golde ufuk a hatalısın dendi. Yabancı kaleci istediler. Dünkü maçta 2-3 çıkma hatası dışında maçın yıldızlarından biri olabilirdi gol olmasaydı. Tek eksiği fazla maç oynamaması

Hakan Arıkan, Aykut'tan fiilen ve potansiyel olarak daha bir kaleci bana göre. Keske sozlesme yenilemeden alsaymışız. Hakan kadar kalecilik yapabilen yerli kalecimiz olsa, yabancı kaleci aramazdım.

Hakan Arıkan, Aykut'tan fiilen ve potansiyel olarak daha bir kaleci bana göre. Keske sozlesme yenilemeden alsaymışız. Hakan kadar kalecilik yapabilen yerli kalecimiz olsa, yabancı kaleci aramazdım.

Biraz beklemeyi seçseniz. 10 maç yapsın üst üste aynısı devam etmeyecek aykut'a güveniyorum. Sizde güvenin 8-0dan sonra onlar güvendiler.

aykut sözleşmeni fesh et eğer galatasarayı seviyorsan yan toplar tam bir rezil ve amatörsün ufukunda önünü kapama

Geri
Üst Alt