#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Bence iyidi bugün, yediği gollerde yapabileceği birşey yoktu.

Bir tane de zor bi top çıkar da diyelim ki bu maçı kalecimiz sayesinde kazandık ama yok. Yediği her golden sonra savunmaya bağırıyor bi de. Ulan herşeyi savunma yapacaksa, kaleye hiç top gelmeyecekse sen niye varsın o zaman. Kale boş kalsın kaleye hiç top gelmeyecekse...

Takım ne zaman fena oynamasa, Aykut'a gelen basit bir şutta golü yiyor ve takım düşüşe geçiyor. Aykut benim gözümde ikinci lig kalecisi bile olamaz. Bugün iyi falan da değildi. Aykut'un maçlarını izletsen Buffon'a, adam kaleciliği bırakır utancından. Neden hala şans verilir anlamak güç.

Birdahaki maç yine Aykut oynarsa yazıklar olsun diyeceğim.

Tamam Aykut'u da yuhlayalım. Ufuk geçsin 3 maç kötü oynasın onuda yuhlarız. Başkası gelir bir gol yer onuda yollarız. Ama böyle takım olamayız farkedemedik sanırım daha. Her sene 5 adam yolla 5 adam getir nereye varıcaz çok merak ediyorum. :(

Aykut, iyidir. Güzeldir hoştur.

Aykut iyidir,iyi.

Bir kerede şaşırt bizi, hadi defans yaptı bi hata orda adam topa vururken kaç Galatasaraylı topun gol olacağını düşündü.

Cevap belli aslında herkes o topun gol olacağını biliyordu. Çünkü Aykut'un o golü yemesi değil, çıkarması olay olurdu. Öyle ahım şahım da köşeye giden bir topta değil, çıkarılabilecek bir toptu.

Fakat Aykut ne zaman böyle kırılma anlarında kritik kurtarışlar yapmışki şimdi yapsın. Leo Franco bile daha fazla güven veriyordu kalede.

takım tam biraz oynamaya başlıyor tam o anlarda golü yiyip takımı bitiriyor.yan toplar penaltıdan daha tehlikeli neredeyse galatasaray için aykut sayesinde.geri paslar bile endişe kaynağı.hiçmi iyi yönü yok.var.zaten gol olmuş ağlarla buluşmuş yada kaleyle ilgisi olmayan avuta giden topların peşinden nafile plonjonlar yapmak.ama artık aykuta bişey söylememek lazım.nasıl bir kaleci olduğu ortada. kendiliğinden ben iyi kaleci değilim bana gs kalesini vermeyin diyecek hali yok.esas kabahatli hala onu ısrarla kaleye geçiren FR ve hala onu gs kadrosunda tutan yönetim.

Aykut böyle devam et. Kaleye tutanları itina ile içine alacaksın.!!

Rijkaard hocan da memnun sendne devam koçum.

Barcadayken Valdesi oynatır beni ayar ederdi en cok takma sebeblerimden biriydi şimdide daha beteriyle sanki bana inat calısıyor

Barcadayken Valdesi oynatır beni ayar ederdi en cok takma sebeblerimden biriydi şimdide daha beteriyle sanki bana inat calısıyor

Yediğimiz golde Aykut'un çok az suçu var.Bizim defans alan savunması bile yapsaydı o golü yemezdi.5 kişi dizilseydi kale arkasına birine çarpar dönerdi.Sinir bozucu bir goldü.Orta yapılmadan dedim gol yedik.

Yediğimiz golde Aykut'un çok az suçu var.Bizim defans alan savunması bile yapsaydı o golü yemezdi.5 kişi dizilseydi kale arkasına birine çarpar dönerdi.Sinir bozucu bir goldü.Orta yapılmadan dedim gol yedik.

Herzamanki aykut hataları benim icin coktan bittigi icin hatasız yese bile ben hata ararım onda cunku o potansiyel onda mevcut hatta bana göre iki goldede hatası var belki ben takıgım ondan öyledir ama ilkinde cıkması lazımdı cıkamadı cunku yan top özürlü ikincisinde yerini tutamamıs ve sanki gol olsunda ben hemen tepki gösteriyim modunda gibi top aglara girmeden savunmaya bagırmaya basladı her zamanki ayküt

Sıfatını hâla Galatasaray Kalecisi olarak kalmasını sağlayanlar utansın.

Aykut'un güveni gelene kadar 10 puan fark olur liderle. Gerets-Cihan vakasından sonra bide bu çıktı başımıza. Allah sonumuzu hayretsin diyecek birşey yok. Ben hastanelik olacağım heralde bu sene. Aykut hatalı gol yedikçe sıyıracak gibi oluyorum, maç izlemek ızdırap olmaya başladı artık.

Eskiden şansız oldugunu dusunurdum.Şimdiki düşüncelerim hiç hoş degil

Öyle demeyin yan topları zayıf filan. Bugün 1 tane yan topa çıkıp aldı. Saçlarınıda boyatmış.

Geri
Üst Alt