#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Yedek olması neyi değiştirir ki? Dikkatli izle, kaleci degajı atıyor, top yerde sektikten sonra direk oyuncunun önüne düşüyor; adam İnsua'yı ekarte ettikten sonrada aşırttırmasını atıyor. Kaldı ki biraz daha sağa -kendi- gitse adam bu kez sert bir şekilde soluna vurup net bir gol çıkartabilirdi pozisyonda.

Sıçrarken zamanlama hatası yapıyor ve oyuncuya doğru geldiğini görünce çizgiye doğru yaklaşması gerekirdi.

Sıçrarken zamanlama hatası yapıyor ve oyuncuya doğru geldiğini görünce çizgiye doğru yaklaşması gerekirdi.

O pozisyonda oyuncunun ne yaptığını kestirmesi için en az 2 yada 3 saniyesi olması lazım kalecinin. Pozisyon anlık gelişiyor. Onun için bana kalırsa, eleştirilmemesi gerekir..

Kaldı ki Hagi bile hatasız olduğunu söylemiş soyunma odasında..

O pozisyonda oyuncunun ne yaptığını kestirmesi için en az 2 yada 3 saniyesi olması lazım kalecinin. Pozisyon anlık gelişiyor. Onun için bana kalırsa, eleştirilmemesi gerekir..

Kaldı ki Hagi bile hatasız olduğunu söylemiş soyunma odasında..

Neyse iyi ki kazandık maçı yoksa çok kötü olurdu :).

Yediği golde hatalı olabilir. Ama artık şu ıslıklama işini bıraksak ya. Gerçekten çok üzücü bir durum.

bu adamın daha bi kere bi işe yaradıgnı ben görmedim,tmm genctir dedik beklielim dedik ama sabret sabret nereye kadar..Ben gecsem kaleye o kadar çalışmaya bu kadar oynarım,ayıp ya bu adamlaramı kaldık

kaleci değil 4. direk bile olamaz o kaleye...

bir adamın neden 15 sene yedek kaldığını çıktığı her maç açıklar gibi oynuyor...

Yok abi adama çizgi kalecisi dedik bu sefer de 3 metre önde bekliyor ortası yok bu adamın.

kova kaleci.volkan aynı zamanlarda geldiler adam kaleyi rüştüden kaptı bu hala yedek adama güvenildi 2007-2008 sezonunda kale ona verildi bildiğin kova.hagi-tugay-arda ağlarken dün gece adam ağzında sakız geviş getiriyor öyle large bir adam.

Hannover macinda bir pozisyon vardi ofsaytti zaten onu kurtarmisti bu mactada Aykut oynar ins. diyordum. Ama adam dengesiz cikti, yedigi golden sonra ve devre arasina girerken isliklandi hali ile. Bir de soylene soylene soyunma odasina gidiyor hey Allah im.

Son macta topu cikarmak icin caresizce yere atlayisi bana eski Cuneyt Arkin filmlerinde kilinc darbesi yiyen bizans askerlerini animsatti. Bari atlamadi demesinler gibi..

Taffarel bu gün futbola dönse Galatasaray kalesini hepsinden iyi korur.

5 metre yükseklikten gelen topa çıkıp ellerinin avantajını kullanmaya nezaket etmez, çok iyi duran top seyreder, degaj nedir, nasıl yapılır hiç bilmez...ne işe yararsın be adam? tez zamanda defol git!

"taraftar unutmasin ki, 10 yil sonra kadiköyde puan alirken, kalede ben vardim"

ya yemin ederim, bunu o kadar gururlu bir sekilde dedi ki, üstüne basa baba, mikrafonlu arkadasin gözlerin icine baka baka ))))

rezil ettin lan bizi

Bugüne kadarki emekleri için kalecimiz Aykut Erçetin'e teşekkür eder, kendisinin gözlerinden öper, kariyerinin geri kalanında başarılar dileriz.

Geri
Üst Alt