#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

evet ama 6-7 sene için biraz az değil mi bu şans süresi ? üstelik buca maçında da gösterdiği üzere gayet geliştirmiş kendini

Bir oyuncuyu bir maç ile değerlendirmek yanlış bence. Hayrettin'in de tek başına çevirdiği maçlar varmış.

Aykut uzun süreçte başarılı olamıyor.

bir maçla değerlendirmiyorum aykut u.. zaten iyi bi kaleci, iyi kaleci olduğunu bir tek buca maçında kanıtlamadı.. ama mevcut durumda ve buca maçında gösterdiği performansla leo franco ya kaleyi körü körüne vermeyin mesajını verdi bence.. bence uzun süreçte de gayet başarılı olabilir

bir maçla değerlendirmiyorum aykut u.. zaten iyi bi kaleci, iyi kaleci olduğunu bir tek buca maçında kanıtlamadı.. ama mevcut durumda ve buca maçında gösterdiği performansla leo franco ya kaleyi körü körüne vermeyin mesajını verdi bence.. bence uzun süreçte de gayet başarılı olabilir

Olamadı olamayacakta. Aykut ile ilgili çok detaylı bir yazı yazmıştım bir başka forumda. Keşke bulabilsem de koysam buraya.

Aykut'un kaleci özellikleri çok zayıf. Çizgi kalecisi değil. Cepheden de çok zayıf. Top tekniği yok ve Atlet değil.

Leo Franco'nun oyun kurma becerisi ve ceza alanını kullanma becerisi çok yüksek. Refleksleri de çok iyi ve topları fazla sektirmiyor. Araya atılan toplarda hemen bitiveriyor farkındaysanız. Bunun sebebi ceza alanını çok iyi kullanması.

Aykut önce kendini gözden geçirsin benim ne özelliğim var diye. Zaten Aykut'un oynamak gibi bir derdi yok. Aldığı paraya bakıyor. Huzuru yerinde. Bu yüzden yıllardır Galatasaray'da. Kendine güveni olsaydı başka bir kulüpte kendini ispatlamak isterdi.

görüşlerinin bir kısmına katılıyorum ve katılmadıklarıma da saygı duyuyorum ama bence aykut senin söylediğin kadar kötü bi kaleci değil.. atletik olmadığı ve top tekniğinin olmadığı doğru belki ama leo franco nun da o kadar üst düzey bi top tekniği olmadığını ne yazık ki fb maçında gördük ve araya atılan toplarda hemen bitiverdiği için belki de o penaltı oldu ve ispanyada oynadığı dönemlerde sürekli aşırtma goller yedi.. demek ki leo franco da ceza alanına o kadar hakim değil..

Keşke hep Aykut oynasa. Nedir bu yabancı hastalığı anlamıyorum. gittiler buldular bi leo franco. ikinci sınıf bi kaleci. bu adamlara bu kadar para veriyorlar üstüne de her maç gol yiyoruz. rakipler her maç orta sahadan şut çekmeye başladılar adam kalede durmuyoki.

Keşke hep Aykut oynasa. Nedir bu yabancı hastalığı anlamıyorum. gittiler buldular bi leo franco. ikinci sınıf bi kaleci. bu adamlara bu kadar para veriyorlar üstüne de her maç gol yiyoruz. rakipler her maç orta sahadan şut çekmeye başladılar adam kalede durmuyoki.

Bedavaya geldi.

leo akıllı bir kaleci olmadığını penaltı pozisyonunuda elini ısrarla uzatarak gösterdi.Adama dokunmuyorsan elini hakemin gözüne sokarcasına uzatmanın anlamı yok. Bana kesinlikle güven vermedi. Sanctis bin kat daha iyiydi bence. Aykut veya Ufuk hangisi olursa olsun şu yabancılara güvendiğimiz kadar güvensek eminim mili formayı Volkandan alırlar. Volkanı hatırlayın Daum eskiden Serdarı Volkana tercih ederdi şimdi ne oldu Volkan milli takımın kalecisi. Aykut bir iki maçta hatalı goller yemiş olabilir ama Aykuta francodan daha çok güveniyorum. Ancak iş yönetimde bitiyor. Öncelikle yönetimin güvenmesi transfer politikasını ona göre yapması gerekiyordu. Bu sezon Rijkaardın Francoyu kesip Aykuta veya Ufuka şans vereceğini hiç sanmıyorum. Öyle bir şey olursa Rijkaarda olan güvenim bir kat daha artar.

Aykut iyi bir kaleci ancak bazen açılmaması ve yan toplarda zafiyeti var bunları aşarsa leo francoya gerek kalmaz..

Aykut iyi kaleci değil hele Galatasarayın kalecisi hiç değil.Bize Mondragon gibi,taffarel gibi,simoviç gibi kaleciler lazım Aykut,orkun,leo ile olmaz bu işler.

Aykut iyi kaleci değil hele Galatasarayın kalecisi hiç değil.Bize Mondragon gibi,taffarel gibi,simoviç gibi kaleciler lazım Aykut,orkun,leo ile olmaz bu işler.

2.kaleciden ne bekliyorsun,Valdez'in yedeği Pinto,Pinto neden Valdez'den iyi değil dersin komik adamsın Şerif :D

Aykut en son düzenli olarak 2007-2008 sezonunda oynamış 11 maçta 5 gol yemiş bunlardan üçü 5-3 yendiğimiz Sivas deplasmanında 1 i beşiktaş deplasmanı 1 i de denizli ile samiyende oynanan maç.

8 maçta ise kalesinde gol görmemiş. 11 maçın 8inde sıfır gol

Sadece Sivas maçı onu yok etmeye yetmişte artmış.

O sezonki defans oyuncuları ise Balta Servet Uğur Song Sabri Volkan Bouzid Emre Güngör Bence Aykuta haksızlık yapılıyor. Mondragondan sonra gerekli destek verilmiş olsa idi şuan Volkan yerine Aykut milli takımda idi.

Aykut en son düzenli olarak 2007-2008 sezonunda oynamış 11 maçta 5 gol yemiş bunlardan üçü 5-3 yendiğimiz Sivas deplasmanında 1 i beşiktaş deplasmanı 1 i de denizli ile samiyende oynanan maç.

8 maçta ise kalesinde gol görmemiş. 11 maçın 8inde sıfır gol

Sadece Sivas maçı onu yok etmeye yetmişte artmış.

O sezonki defans oyuncuları ise Balta Servet Uğur Song Sabri Volkan Bouzid Emre Güngör Bence Aykuta haksızlık yapılıyor. Mondragondan sonra gerekli destek verilmiş olsa idi şuan Volkan yerine Aykut milli takımda idi.

Aynen katiliyorum renkdas.

Aykut Steaua macinda kotu oynadi diye iyice dustu gøzlerden. Malesef.

Kesinlikle Galatasaray'ın kalecisi olamaz.Bugün yediği gol resmen bunu gösterdi.Adam daha topa vurmadan sanki penaltı kurtarıyormuş gibi bir köşeye doğru uçuverdi.Ben daha önce kontrpiye harici ters köşeye yatarak gol yiyen kaleci görmemiştim.Yeter artık Ufuk kaleye geçmeli.

Kesinlikle Galatasaray'ın kalecisi olamaz.Bugün yediği gol resmen bunu gösterdi.Adam daha topa vurmadan sanki penaltı kurtarıyormuş gibi bir köşeye doğru uçuverdi.Ben daha önce kontrpiye harici ters köşeye yatarak gol yiyen kaleci görmemiştim.Yeter artık Ufuk kaleye geçmeli.

Morgan De Sanctis'i tanir miydin?

Cuval gibi yatti top gelmeden Aykut efendi, iki tane geri pasa acayip acayip vurdu. Cidden onun ve De Sanctis'in yuzunden ayrilan Fevzi Elmas ve Orkun Usak gibi kalecilikten anlayan adamlari dusunup uzuluyorum.

Sen değilmiydin düne kadar Leo Frnaco yüzünden Aykut'u harcıyoruz diyen?

Çok garip :o

galatasarayda kalecilik falan yapamaz yedek kala kala emekli olmak istiyor nasılsa anadoluya gitse bu kadar para kazanamaz o yuzden kalayım yatayım düşüncesi mevcut maalesef geri pasları kotu bi pozisyonda degaj yaptı yere düştü maalesef bu adamı yası zaten kaca geliyo galatasarayda ilk onbirin sürekli kalecisi olarak düşünemıyorum ben.

Geri
Üst Alt