Güner TURAN
Sarı Üye
- 9 Ağustos 2009
- 346
- 0
- 266
Cevap: #1 Aykut Erçetin
Aykut maçta iyiydi. Biz galibiyeti hak etmedik ve golü sonunda yedik.
Aykut maçta iyiydi. Biz galibiyeti hak etmedik ve golü sonunda yedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız başlıkta olumsuz yorum neredeyse hiç yok![]()
En son mal Selçuğun şutu 51 km/h süratle 2,5 saniyede üzerine geldi Leonun.
Semih şimdi tek tek yorumları ayıklayıp gözümüze mi sokayım renkdaş illa ki. Yani diğer mesajlarını bilmesem 15 yaşında inatlaşmayı seven yeni ergen genç sanıcam seni.
Aykut'u oldum olası beğenmedim. Hala daha çok kötü bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Ama bunları düşünmem bugünkü oyununuda kötüleyeceğim anlamına gelmez değilmi ?
Tamam Semih ben ikimizin arasındaki farkı 2 yukarıda yazdığın cümle ile anladım, sağol. Devam sistem kalecisine, yok onun gibisi.
Atıp kaçarak kaleci konuşacaksak bırak hiç konuşmayalım.
Sen fikrime cevap ver.
Defansı orta sahda kuran bir hücum takımında çizgi kalecisi mi iş yapar yoksa Leo Franco tarzında açık alanı iyi kullanan kaleciler mi? Leo tuttu veya tutmadı ben orada değilim. Sadece soruma cevap bekliyorum?
Leo Franco'nun Fenerbahçe maçında yediği golden hiçbir farkı yok
bu akşam yenilen golün.
Aykut'un da aynı hatayı yapması mükemmel oldu.
En azından dere geçerken at değiştirilmez sözünün doğruluğunu göremesek de
doğru olabileceğini gördük.
Leo önce asli görevi 40 metreden gelen pası tutsun sonra forvetleri yönlerdirsin keskin zekasıve tekniğiyle. O kadar güzel oyun kuruyordu ki Hagi sanırdım Leo 'yu.
Leo sezon başından beri 34 maç oynadı, Aykut yıllardır üstüste 15 maç oynamadı. Leo dan iyi olduğu veya en azından eksiği olmadığı kesinse neden Leo için yabancı kontenjanını harcayalım ki? Leo ya göre en büyük artısıda topu oyuna elle ve hızlı sokabilmesidir. Eksisi ise yan topları.