#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykut maçta iyiydi. Biz galibiyeti hak etmedik ve golü sonunda yedik.

En son mal Selçuğun şutu 51 km/h süratle 2,5 saniyede üzerine geldi Leonun.

Tamamen aynı pozisyonda Aykut'a da geldi :) Ne oldu, biri yağmurdan kaydı vs her neyse elinden kaçırdı gol oldu, diğeri direkt ortaya doğru çıkardı topu yine gol oldu. Fark; birisi Leo o kötü kaleci tüm suç onun, diğerinde Aykut bizim çocuğumuz suçlu olan GS adama o fırsatı vermeyecekti.

Semih şimdi tek tek yorumları ayıklayıp gözümüze mi sokayım renkdaş illa ki. Yani diğer mesajlarını bilmesem 15 yaşında inatlaşmayı seven yeni ergen genç sanıcam seni.

Aykut'u oldum olası beğenmedim. Hala daha çok kötü bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Ama bunları düşünmem bugünkü oyununuda kötüleyeceğim anlamına gelmez değilmi ?

Ayrıca Leo Franco fanatiği değilim. Fandımentıl'ının ve oyun bilgisinin diğer kalecilerimizden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zamanında uzun uzun anlattım. Sistem kalecisi dedim. Hala da diyorum. Defansı orta sahada kuracaksaksan açık alanı iyi kullanan kalecin olması gerekir. Sistem'den kastım budur. Herkese ilginç gelebilir ama ben ilk yarıdaki Leo Franco'yu daha çok beğeniyordum. Özgüveni daha yerindeydi ve üşenmeden açılıp topluyordu defansın arkasına atılan topları. 2. yarı göremedim pek bunları.

Tamam Semih ben ikimizin arasındaki farkı 2 yukarıda yazdığın cümle ile anladım, sağol. Devam sistem kalecisine, yok onun gibisi.

Bugün iyi oynadı ama... O golü yememeliydi...Yazık oldu...

Tamam Semih ben ikimizin arasındaki farkı 2 yukarıda yazdığın cümle ile anladım, sağol. Devam sistem kalecisine, yok onun gibisi.

Atıp kaçarak kaleci konuşacaksak bırak hiç konuşmayalım.

Sen fikrime cevap ver.

Defansı orta sahda kuran bir hücum takımında çizgi kalecisi mi iş yapar yoksa Leo Franco tarzında açık alanı iyi kullanan kaleciler mi? Leo tuttu veya tutmadı ben orada değilim. Sadece soruma cevap bekliyorum?

Leo Franco'nun Fenerbahçe maçında yediği golden hiçbir farkı yok

bu akşam yenilen golün.

Aykut'un da aynı hatayı yapması mükemmel oldu.

En azından dere geçerken at değiştirilmez sözünün doğruluğunu göremesek de

doğru olabileceğini gördük.

Atıp kaçarak kaleci konuşacaksak bırak hiç konuşmayalım.

Sen fikrime cevap ver.

Defansı orta sahda kuran bir hücum takımında çizgi kalecisi mi iş yapar yoksa Leo Franco tarzında açık alanı iyi kullanan kaleciler mi? Leo tuttu veya tutmadı ben orada değilim. Sadece soruma cevap bekliyorum?

Leo önce asli görevi 40 metreden gelen pası tutsun sonra forvetleri yönlerdirsin keskin zekasıve tekniğiyle. O kadar güzel oyun kuruyordu ki Hagi sanırdım Leo 'yu.

Leo Franco'nun Fenerbahçe maçında yediği golden hiçbir farkı yok

bu akşam yenilen golün.

Aykut'un da aynı hatayı yapması mükemmel oldu.

En azından dere geçerken at değiştirilmez sözünün doğruluğunu göremesek de

doğru olabileceğini gördük.

Mükemmel oldu dimi? Al buyur Semih Bey iyi oku bu yorumları bana arattırma boşuna.

Leo sezon başından beri 34 maç oynadı, Aykut yıllardır üstüste 15 maç oynamadı. Leo dan iyi olduğu veya en azından eksiği olmadığı kesinse neden Leo için yabancı kontenjanını harcayalım ki? Leo ya göre en büyük artısıda topu oyuna elle ve hızlı sokabilmesidir. Eksisi ise yan topları.

Leo sezon başından beri 34 maç oynadı, Aykut yıllardır üstüste 15 maç oynamadı. Leo dan iyi olduğu veya en azından eksiği olmadığı kesinse neden Leo için yabancı kontenjanını harcayalım ki? Leo ya göre en büyük artısıda topu oyuna elle ve hızlı sokabilmesidir. Eksisi ise yan topları.

Aykut bize geldiginden beri gelistirmedi kendisini, halen zamanlama hatalari var hatalari yüzünden az puanimizi yemedi.

Sezon sonunda kiyacan paraya alican adam gibi Kaleci, baska caresi yok.

Keske o ilk yari kurtardigin pozisonlardan birinde yeseydin golü.

Aykut iyi oynadi.

Suc ilk önce Faruk`a sut cekme izni verenlerde ve sonra Mehmet yildizi kaciran Hakan Balta ile Servet de.

Ha Leo ha Aykut.. Bir fark yok. Aykut'un bizde şansı tutmuyor.İyi kumaştır,yeteneklidir falan ama başka takımda şansını denemeli bence.. Onada bizede yazık oluyor.

Adam gibi bir kaleci alınmalı.

Kadroda ufuk gibi bir yetenek var iken kaleci tranferinden bahsetmek akıl alır gibi değil.. Zaten Aykut bu mentalite yüzünden harcandı ve şu an 28 yaşına geldiğinden fazla birşey beklemek doğru olmaz artık.. Fakat Ufuk'a yazık etmeyelim bari... Real Madrid Casillas a 19 yaşında formayı verdiğinde Casillas kesinlikle olağanüstü bir kaleci değildi.. Ufuk'un Leo dan kötü olacağına kesinlikle inanmıyorum.. Neden yabancılara gösterdiğimiz toleransın 10 da birini kendi oyuncularımıza göstermeyiz ki...

Bunlardan ders çıkarın işte.

Gelecek sene Leo Franco gönderilip, adam gibi bir kaleci alınmalıdır. (veya Aykut ile de yola devam edilebilir) Öyle ''İspanya La Liga tecrübesi vardı da aldık'' gibisinden düşüncelere hiç kanılmamalı.

Geri
Üst Alt