#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aynen devam et Aykut kaleyi kimseye kaptirma..Gelecek sezonda Aykut Ercetin birinci, Ufuk Ceylan ikinci kaleci olmali..

Simdi yine Aykut, sonra yine hatali gol, ve yine ayni tantana...

Bence hic de degil, ama cocuk olan adam, kac sene Banko oynadi ki ? Volkan gibisini bile güvendiler, ve bana göre en güven vermeyen insan odur.

Aykuta güveniyorsak, güvencez, ve hatali gol yiyince, yerden yere vurmamaliyiz, zaten medya fazlasini yapiyor, biz destek cikmaliyiz, her oyuncumuza.

Bence hic de degil, ama cocuk olan adam, kac sene Banko oynadi ki ? Volkan gibisini bile güvendiler, ve bana göre en güven vermeyen insan odur.

Aykuta güveniyorsak, güvencez, ve hatali gol yiyince, yerden yere vurmamaliyiz, zaten medya fazlasini yapiyor, biz destek cikmaliyiz, her oyuncumuza.

Geçen yıl ki Steau B. ve önceki sene deplasmanda oynanan Sivasspor maçlarını bir düşün Aykut'un düzelmeyeceğini anlarsın.

Geçen yıl ki Steau B. ve önceki sene deplasmanda oynanan Sivasspor maçlarını bir düşün Aykut'un düzelmeyeceğini anlarsın.

öylede, onlari bende söyledim, herkes leo yu yuhlarken.

Ama bak bi, sen al bi Volkani, ve onun maclarini izle, ne kadar geyik toplar yedigini, topu iskaladi, gol oldu, üstünden atladi filan, ve yine güvendiler, bana göre aykut ondan daha yetenekli, ve güvenceksek, arkasinda durmaliyiz, her kaleci, hatali gol yiyor.

Avrupa Sampioynasinda, Cech de hatali gol yedi, buffon da hatali gol yiyor, hele simdi fazlasinlan, bu hep var. Ama biz, birisi yanlis yapinca, hemen siliyoruz

Oynadıkça güveni yerine geliyor ama en önemlisi çizgi kaleciliğinden biraz vazgeçti.

Neredeydin bea Aykut'um kova franco yerine sezon başından beri kalede olsa şimdi şampiyonduk.

seneye avrupa kupasi macinda baslariz cekistirmeye

Kaç tane top çıkardı. Leo'dan iyi en azından.

Güvenelim ısrar edelim yeter.Nedir bu yabancı hayranlığı?

İnşallah Leo gidecek kale Aykut ile Ufuk a....

Aykut iyi kaleci falan değildir arkadaşlar bize kaybettirdiği maçları hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor bugünkü performansına lanet ediyorum.

Aykut iyi kaleci falan değildir arkadaşlar bize kaybettirdiği maçları hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor bugünkü performansına lanet ediyorum.

şu kaybettirdiği maçları saysana bir? diyeceksin ki bükreş maçı, ya o maçta çıkardıkları nolcak? leo francodan çok daha iyi bir kaleci bence Aykut.

Orkunun bile yedeği oldu ve gıkını çıkarmadan yıllardır bu takıma hizmet ediyor spiker şunu demişti 5 yıldır bu takımda ama oynadığı maç sayısı 28 yani bir sezon etmiyor

Geri
Üst Alt