#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykut´un kaleciliginden emin olsak Franco´yu almazdik herhalde bu sene. Neden yine Aykut´a teslim edildi kale hic anlamiyorum. Sampiyonluk gitmis, sen güvenmedigin kaleciye sans veriyorsun gencecik cocugu kulübüde cürütüyorsun. Aferin devam edin böyle.

Millet 3. kalecisine güvenip neler kazandi. Biz hala Aykut´tan bisey bekliyoruz.

Aykut'un refleksleri iyi ama yer tutma ve yan toplarda zayıf. Bunca yıl Mondi'den birşey öğrenemedin mi be hocam.

Aykut'unda Leo dan bi farkı yok.Bazen çok süper kurtarışlar yapar bazen saçma sapan hata yapar.Tek farkları milliyetleri ve ücretleri.

Ancak ne yapıp edip yerli kaleciye yönelmeliyiz...

her yedigi gol hatali

birde hata yapmadan gol ye be kardesim

Neden son maclarda Ufuk u denemek yerine bildigimiz beceriksiz Aykut u oynattik anlamiyorum bu adam 7 senedir bu takimda bazilari bunun farkinda degil sanirim

7 senenin 4'nünde Mondi'nin arkasında bekledi yalnız onuda hesaba katın.

Ufuk geçsin kaleye.

Yediği goller hatalı goller.

Aykut'u kazanalım derken Ufuk'u kaybediyoruz.

Aykut'u kazanmamız zor adam kaç senedir yedek ve kazansak bile uzun yıllar idare edemez.

Seneye Aykut ile devam edilirse çok büyük hüsran olur gene kaleyi boş bıraksak daha iyi.Kaleci görmesek kaleci diye yutturacaklar piyasada ne kaleciler var.

Genç yasinda hatalarina katlanarak kalecilik verilecekti, o zaman görecektik Aykut'u. Fener bile odun Volkan'a sabredip adam etti, biz fazlasiyla ederdik. Ama artik çok geç : bundan sonra Aykut'a devamli forma verilirse ancak vasat bir kaleci olabilir. Maasinda indirime gidip sözlesmesi uzatilmali ve seneye 3. tercihimiz olmali.

Galatasarayın 1.kalecisi olamayacağı dünki maçtan sonra hayli hayli anlaşıldı.Umarım seneye kaleye ya Ufuk geçer ya da başka bir kaleci alırız.Zaten bu adama Steaua maçlarından beridir gıcık oluyorum.Bunu kazanacağımıza Ufuku kazanalım.

Galatasarayın 1.kalecisi olamayacağı dünki maçtan sonra hayli hayli anlaşıldı.Umarım seneye kaleye ya Ufuk geçer ya da başka bir kaleci alırız.Zaten bu adama Steaua maçlarından beridir gıcık oluyorum.Bunu kazanacağımıza Ufuku kazanalım.

sen yazınca aklıma geldi sinirlerim bozuldu yine

Sirf Steaua maci mi? Sivas ve Antalya maclarinda bizi 2 kez kupadan etti.

Seneye bizi taşıyamaz Aykut. 4 senedir bir kaleci kendini geliştiremez mi? Zamanlaması ciddi anlamda kötü yıllar öncede böyleydi şimdide böyle tabi bunda maç oynamamanında payı var. bütün suç aykut'un değil yani.

Kaleci almamız lazım.Defans almamız lazım.Libero almamız lazım.Offf offf

yetersiz bosuna Aykuta güvenmeyin, TSLde Aykuttan iyi kaleciler var

Geri
Üst Alt