- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Kefir içiyorum ben ama yazları. Soğuk iyi oluyor. Yararlı bakteriler var ve prebiyotik.
Market kefirleri tırtmış, kendin yapman lazımmış.
Ayrıca direkt probiyotik bu, prebiyotik değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kefir içiyorum ben ama yazları. Soğuk iyi oluyor. Yararlı bakteriler var ve prebiyotik.
Aha işte bende olan bu![]()
Acaba gastrit, ülser falan mı var ki bende
![]()
Yahu sen Brokoli ye bak o kadar içen adamım ne reflü var ne de diğer iç organlarda sıkıntı düzenli tüketiyorum ben.
Market kefirleri tırtmış, kendin yapman lazımmış.
Ayrıca direkt probiyotik bu, prebiyotik değil.
Biz Mehmet ile yaşasak o apartmanı ticarethaneye çeviririz sanırım.Yakında keçi de beslemeye başlarsınız siz![]()
Hiç yoktan yani,yoksa ben nasıl uğraşayım mayaylaİyi bağırsak çalıştırıyor işte dediğim nokta o. Acayip bir içecek yahu @Ozan Tokgöz kime önersek acaba bu manada kefiri ?
Zor bir şey değil yahu...
Kuru maya satın alıyorsun, sonra onu yarım çay bardağı günlük inek veya keçi sütüne katıyorsun 7 saat bekliyorsun sonra 1 lt günlük süt'e katıyorsun onu ve sütü/kefiri koyduğun cam kavanozu karanlık bir ortamda 24/48 saat kendi haline bırakıyorsun... İşlem bittikten sonra mayayı süzüyorsun ve aynı işlemleri tekrar yapıyorsun, bir süre sonra mayalar çoğalmaya başlıyor.
23:46 nedir la ayıptır :38573:Maçtan sonra uyku bastırdı yattım23:46 nedir la ayıptır :38573:
Sanki forumdan cikmami beklemisler sonra hemen kayitlar acilmis, nekadar az komodo ejderi okadar az rekabet. Artik göz göre göre ayrim yapiliyor, halbuki elimde üst üste sampiyonluk getirecek sarkilar vardi.
Lafin kisasi
![]()
Bir Komodo Ejder bütün diger Lobicileri yok eder
82. Yarismasi @Aslan Türkoğlu kardesimin olacak!!! Sonrasi maglum üst üste sampiyonluk gelecek Komodo Ejderlerine
Bir komplo varsa porsuklara da var bunu unutmayın. Benim de forumdan çıkmamı beklemişler adeta.Kutsal komodo tapınağında büyük yemin ettim abi. Bu yarışma bu saatten sonra komodolar dışında kimseye yar olmaz!
:asd22:Erman abiyle katılamadığımız için porsuklar en az 60 puan geride başlıyor 8-10-12'yi aramızda dağıtacaktık. Esas mağdur biziz. :ka10:
Bir komplo varsa porsuklara da var bunu unutmayın. Benim de forumdan çıkmamı beklemişler adeta.