- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
@Ozan Tokgöz Sağol, sende de yok mu mucizevi bir formül ?Galiba sinir,stres + aşırı baharatlı yemek bitirdi beni. Her gün alkol almana rağmen olmuyor mu sende?
Şükürler olsun yok bende o durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ozan Tokgöz Sağol, sende de yok mu mucizevi bir formül ?Galiba sinir,stres + aşırı baharatlı yemek bitirdi beni. Her gün alkol almana rağmen olmuyor mu sende?
Kefir mi mayalıyorsun@Ayberk Çetin Reflum iyice azıttı, 5 gün önce level atladı bildiğin... Eskiden rahatsız ederdi, yanardı hatta ara ara göğüste ağrı yapardı, upgrade olduktan sonra kıvrandırıyor, yerlerde yuvarlandırıyor...
5 gündür aralıksız lansor aldım ama bugün pide yiyince yine cozuttu, 5 gün önceki kadar sert değildi ama rahatsız etti yine... Var mı mucize bir formülün ?![]()
Kefir mayalıyorum şu an, yarın akşama hazır olur. 10 gün içinde büyütebilirsem mayayı götüreceğim yanımda![]()
Şükürler olsun yok bende o durumNasıl olmadığına bende şaşıyorum ama olmasın bırak iyiyim böyle
![]()
Fırında patates yap Mehmet.
Brokoli falan yesene,Ozan'dan aklıma geldi![]()
![]()
Adam kefir mayalıyormuş sen fırında patates de daha
Yapma ya. Çok ciddi bir problem. Sen mi çözdün yine mevzuları.
En temizi brokoli tüketsin arkadaş. Vallahi önemli besinSöylüyoruz inanmıyorlar
![]()
Ne brokoliymiş arkadaş![]()
Reflüsü olanlara patates tavsiye edildiğinide ilk kez görüyorum, benim bildiğim patates yenmemesi gereken sebzebelerden![]()
Millet de bana PM atıyor yasaklı şarkı ne diye. Bir ışık görmüş olmalılar.
Brokoli hayat kurtarır söyleyeyim sana. Diğer konu içinse çok ayrıntı ile bilmemekle birlikte reflüsü olanların fırında patates tükettiklerini biliyorum yakın çevremden.
Millet de bana PM atıyor yasaklı şarkı ne diye. Bir ışık görmüş olmalılar.
Kefir için kefir... Son günlerde ona taktım kafayı, öyle bir anlatmışlar ki ölüye içirsen dirilir![]()
Brokolide de küçük böceklerin falan olmamasına dikkat etmek gerek. Bir ara haşlanmış böcekli brokoli yemiştim. Neyse o da protein et diye avunuyorumBrokoli hayat kurtarır söyleyeyim sana. Diğer konu içinse çok ayrıntı ile bilmemekle birlikte reflüsü olanların fırında patates tükettiklerini biliyorum yakın çevremden.
Senden bile medet umulduğuna göre durum ciddiSeni bilgili görgülü bir arkadaşa benzettiler herhalde
![]()
Kefir için kefir... Son günlerde ona taktım kafayı, öyle bir anlatmışlar ki ölüye içirsen dirilir![]()
Kefir içiyorum ben ama yazları. Soğuk iyi oluyor. Yararlı bakteriler var ve prebiyotik.