82. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatörler uyuyor arkadaş, güncellememişler yasaklı listesini. :D Ben yarışmadım sanırım yasaklının olduğu yarışmada, o yüzden bilebilmem mümkün değildi. Herkes Alpay gibi, Arda abi gibi playlistleri hatmetmiyor arkadaşlar. :D

Bencede degistirilsin abi daha 2-3 gün önce yarisildi o sarkiyla kabak gibi belli

Arkadaş bi kere de yasaklı şarkı bulmayın yahu. :D bulsanız da görmezden gelin. Ne kurcalıyorsunuz. Şimdi gece gece herkesin içine kurt düşürdünüz.

İyi de o zaman gönderen arkadaşa yazık oluyor, yasaklı diye puan alamıyor. 3 gün önce 12 verdiğim şarkıya şimdi bir daha mı vereyim :D

Alpay Asma hepsi senin suçun kardeşim. Sen şimdi osura osura uyuyorsun ama millet birbirine girdi. Nolurdu şu yasaklılar listesini güncelleseydin yani.

Şarkının sahibine pm attım, lütfen düzeni koruyalım provakatörlere geçit vermeyelim. :D

Vay arkadaş ileride yarışmayı düşündüğüm şarkılardan biriyle yarışan var.Vay böyle şey olur mu. Vay ben nerelere gideyim...

Bu arada playlist' te bir acayip ha, çorba gibi ne ararsan var, her türden :D

Arkadaş cevap vermiyor, yapacak bir şey yok artık...

Kafami nerelere vurayim mi diyorsun agabey. :D

Kardeşim biz Alpay gibi gün boyu liste hazırlayan bir insan değiliz :D Doğaçlama katılıyoruz, ama bu kafamda vardı.

Çok esrarengiz konuşarak merakınızı tavan yaptırıyorum şu an biliyorum :D

Benim puanlama anlayisim yuzunden bu yarismada olusturulan playlisten rahatsizim bunu bilin istedim.

Kardeşim biz Alpay gibi gün boyu liste hazırlayan bir insan değiliz :D Doğaçlama katılıyoruz, ama bu kafamda vardı.

Çok esrarengiz konuşarak merakınızı tavan yaptırıyorum şu an biliyorum :D

Senin katılacağın kaç şarkı var oğlum şu listede o da kabak gibi ortada işte :D

Ben bugün ilk "yasaklı var" mesajından sonra herkesin kalbindeki ritm artışını hissettim arkadaş. (2 vakadan özel mesaj aldım) :D Peşinen ifşa edelim şarkıyı bence zaten değişecek.

Bana gelmedi özel mesaj ve parçamı kontrol ettim. Yasaklı listesinde değil.

Dinliyorum şarkıları yarısına geldim sayılır, taktım kulaklığı oh :) müzik zevki var , her türden şarkı var.

Puanlamarı yollayalım mı bitince? yasaklı şarkı değişecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt